![]() |
|
106 ya 205 gti jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2011 Saat 21:07 |
bende sevinmiştim taki janttaki kaynagı görene kadar telde söylenenle görünen gene birbirini tutmadı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sevindim :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
eyvallah baktım resimlerini felan yolladı jantlar boyalı değil ufak tefek çizikler gözüküyo resimde akşam görüşücez bakıcam bi aksilik çıkmazsa alıcam sölemesine göre kaynak çatlak patlak yokmuş bakıcaz artık
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
hayırlı olsun dincer :)))
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
bakıcaz artık bi renk boyucaz :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
beyazda beyaz çok boğabilir ama kaliperleri kampanayı kırmızı yaparsan olur
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Hayırlısı Dinçer,resimleri bekliyoruz
![]() |
|
![]() |
|
evet sayende 205 jantı bulmuş bulunuyorum vede akşama alıcam bi aksilik çıkmazsa |
|
![]() |
|
o araç yabancı oda onu kullanmış bakarım bunada ama çogunlugu kaynaklı çıkıyo 5 6 taneye baktım şuana kadar
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-106-gti-icin-beyaz-205-gti-janti-59234176/detay/?
dincer bu adam satıyo zaten 250 tl hemde boyalı beyaz ilanda yeni al işte |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
tüh
![]() |
|
![]() |
|
sorun şurda bulunmuyo bulunanlardada kaynak felan oluyo
|
|
![]() |
|
Beyaza boyarsan müthiş olur. Arabanın duruşu çok değişir. Bence en doğru seçeneği şimdi buldun.
![]() aaa şimdi fark ettim bu konu daha eskiymiş. Ama bana kalırsa başka marka jant alacağını bu tarz takabileceğin pug jantı çok daha güzel durur. Düzenleyen Alicangulpinar - 18 Eylül 2011 Saat 22:47 |
|
![]() |
|
hunter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: ............ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Bence sarı yap youtube de 106 ralley yaz dyno testinde bir araba çıkıcak bak bakalım nasıl duruyor :)
|
|
![]() |
|
jantlar bence gayet hoş işine karışmak gibi olmasın ama aracın zaten beyaz jantları kırmızı yada zıt renk yaparsan kendini daha iyi gösterir... Düzenleyen street art - 16 Ağustos 2011 Saat 12:51 |
|
![]() |
|
bakalım ay sonu bi gelsin maaş ı bi alalım bayram sonrasına halletmiş olurum inşallah
|
|
![]() |
|
Al tak bence direk çok bi para değil 250 tl beyaza kendin boyarsın hoşuna gitmezse dışarda boyatırsın bidaha.Bence mat siyaha boyatsanda güzel olur araban beyaz yakışır
|
|
![]() |
|
herkezle aynı olmasın istiyorum değişik olsun kendim boyarım o konuda sıkıntı yok bakalım ay sonuna belki daha farklı bişeylerde düşünebilirim
|
|
![]() |
|
Bencede güzel olur,ama boyama işlemini dışarda yaptırırsan biraz tuzlu olacaktır,ben boyarım dersen o ayrı.Bulabilirsen 106 gti jantı dene derim...
|
|
![]() |
|
aracı jant takmadıgımdan basmadım jantı takdıktan sonra son haddeye kadar basıcam zaten aracı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |