![]() |
|
az oldu ama sesli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 11:07 |
ilginç bi işçilikmiş :) memlekette tesisatcından farklı markada olda crossover al derim ben
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mıdler güzel kıcker ın es serisi kolonlarda sordum aldım cadene kalıete dedıler teyp mecbur kaldım aldım ama kalıcı degıl anfi kablosuda cekıldı anfi almadım sımdı bayram ıcın memlekete gıdınce orda benım tesısatcım var o bana bi anfi bir teyp 2 takımda oval verdımı okey olcak ben burda sadece kapıları elden cıkardım oda adamın ıscılıgı on numara boyle torna vıda ile carken bıle bez koyuypr kı vıdalarda ız yapmasın acıldıgı anlamasın dıye :)))
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
yanlış anlama sadece düşüncemi söylüyorum ileriye dönük tesisat teypden başlar kurmak istedigin sisteme göre teyp alırsın tek anfi çıkışlı çift anfi çıkışlı gibi daha sonrasında dinlemek istediğin tarza göre bass mid ve kolonları seçersin ve hedefindeki sisteme görede anfilari alırsın not : bazı arkadaşlar sorabilir mid varken kolona ne gerek vardiye midler insan seslerini kolonlar kadar iyi çalmıyo bundan dolayı kolonda yazdım |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
bence gayet iyi kolonlar seçmişsin. kalite güzel. ileriye dönük
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
bence baglattıgın yerle konuş farklı markada olsa o midlere crossover baglat sen ozaman gör sesdeki muhteşemliği mid takımlarına hayat veren crossover larıdır
|
|
![]() |
|
midlerde crossover yok tizleri var ses kalitesi normal tek sebebi teyp cunku pioneerle denedık ses 10 numara :)) simdi bi anfi alcam kucuk mıdler ve kolonlar ıcın o kadar yeter bana :)))
|
|
![]() |
|
1 crossoverları varmıydı midlerin
2 ses nasıl kalite olarak 3 güle güle kullan |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Çok temiz ses vereceği kesin ;)
Ön mid. lere ne kadar verdiniz acaba.? |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
güle güle kullan.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
teybım orjınal degıl pranha diye bir marka usb ve sd kart calan normal bir teyp cıkısları da 4*25
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Orjinal teyp mi kullaniyorsun. Guzel olmus gule gule kullan.
|
|
![]() |
|
![]() on kapılar ve arka kapılar ılkkez sokuluyormus ve ıcındekı orjınal yalıtımı hıc yırtılmamıs bıle :))) ![]() ön kapılara kıcker ec serici 16 cm mıd :))) ![]() arka kapılara ise cadence 13 cm hoporlar :)) belkı kucuk bır tesısat ama güzel bass verıyor ve bana yetıyor :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |