|
Bir 306'cı daha oldu. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 13:17 |
||
Tşk. evet motor 1.8 16v. İlk sürüş deneyimlerim itibariyle performansının çok iyi buldum. Gerçi öyle çok üstün arabalar kullanmış bir şoför değilim ama...
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cumartesı nıye gelmedın o zaman ??? Fıstık gıbı ıftar ve sahur yaptık... Cok buyuk bır eglenceyı kacırdın |
|||
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Valla forum sayfalarını kullanmada acemiyim, baksana resim bilem ekleyemedim. İkamet ümraniye iş ise levent. Aracı internette gördüm,1 günde aldım yani!! Benden önceki sahibi de 1 yıl önce almış. Ondan önceki ise 46000 km ye kadar yetkili servis aktif-iriyıl da yaptırmış bakımları. Oradan kayıtlarına ulaştım. Kendi servisime de gösterince emin oldum aldık hayırlısıyla. Bu arada hafta sonu orta-uzun yol testinde (İstanbul-Yalova-370 km) ort.120 km. hızda ve klima açık iken gösterge doğruysa tam yarım depo yedi. Yani korktuğum gibi değil sanki tüketimi.
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Teşekkürler.
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracınız hayırlı olsun,hoşgeldiniz,İstanbul gittikçe büyüyor maşAllah :)))
|
|||
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hoşgeldin
aracında hayırlı olsun galiba benim ve cecolinin motoru ile aynı 1.8 16v dir herhalde benim de edindiğimiz tecrubelerime göre soracağın sorulara bildiğim kadarıyla cevap veririm Düzenleyen tugrahan - 15 Ağustos 2011 Saat 00:29 |
|||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
||
306 serisine 1 tanedaha katmak ne mutlu :) Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sol tarafta profılde yazanlara bakmıyorsun galıba ??? sen nerede ıkamettesın???
20.000 model 54.000 km de arac bulmak mıllı pıyangodan 1 trılyon para kazanmak gıbı bır duygu yanı. Nereden buldun oylesını
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hoşgeldin aramıza keyifli forumlar.
allah kaza bela ceza vermesin.. iyi günlerde kazasız belasız nazarsız günlerde kullanman dilegiyle :)
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
Internet e cuma akşamından beri ilk kez girmeye fırsat buldum. Aracı alınca ilk uzun yol deneyimimi Yalova yolunda yaşadım, 2 günlüğüne oradaydım. Bu yüzden davetinize icabet edemedik ama çok teşekkür ederim. Kısmetse bi daha ki sefere.
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanmak nasıp olsun ıns kazasız cezasız güzel surusler :))))
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
||
|
|||
306 1.8 xt - 2000 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlıv olsun. Eksikleri dert etme. parça parça hepsini yaptırırsın.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı olsun hoşgeldniz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Renklerı tutmasada arabalarımız denk ıkız olurlar en azından
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |