![]() |
|
Mutlaka yaptırın derim. 2'nci resim güncellendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 23:38 |
||||
tamamdır abı |
|||||
![]() |
|||||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
tamamdır kardeşimm
|
|||||
![]() |
|||||
||||
tamam abım saat aksam 17:30 kadar sıkıntı yok ama gene gun ıcnde haber verırısın bana pasam
|
|||||
![]() |
|||||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||||
ahmetim yarın telefonlaşıcaz inş. 100/90 gelicem ama sizinlemi tekmi onu konuşcaz gün içinde ben istediğim saatte çıkarım ama kiz arkadaşım için öylebir söz konusu değil hayırlısı olsun yarın telleşirizz kardeşim
|
|||||
![]() |
|||||
||||
abı sen yarın haber vercen demı bana gelıp gelmeme konusunda berabermı gıtcez sen drekmı gelıcen
|
|||||
![]() |
|||||
||||
yok almım yaw benım kı suan ıcın saglam hakan abı sıkıntı yok oyuzden
|
|||||
![]() |
|||||
||||
kardeşim benim sen yeterki iste yaptırırz beaa benim direksiyonu verim istiyosan
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hava yapma arkadasım olan var olmayan var
|
|||||
![]() |
|||||
||||
saolasın abi. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
yok çıkmaz kardeş adamın airbagle bi işi yok airbaği fişinden çıkarıyo fişine tkakıyo oka yarın bakarım kardeşim lafı olmaz
|
|||||
![]() |
|||||
||||
doğru abi.inanırım.abi yarın gelcem iftara o zmn bakarsın deri direksiyon benim arabanınkide ama artık soyuldu.yenile beni demeye başladı da işte korkum airbag te bir sorun çıkması. |
|||||
![]() |
|||||
||||
tavsiye üzerine gittim ben oraya bayada memnun kaldım bastan savma yapmıyo işini yapsa 4 saat sürmez 1 saate yapar verir
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sen öyle diyosan benim için sorun yok abi. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
vallaha iyi olmuş
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
ilk önce airbak söküyo sonra direksiyonu aracı orda bırakirsan daha iyi olur çünmü airbek sökülüykan koncak açarsan arıza ışığı yanıyo taktığındada söner ama sönmeme ihtimali var sonmese 20-30 tlye söndürtürsün sorun olmaz ben de bir sikinti yok airbak le ilgili bir işlem yapmıyo kardeşim için rahat olsun yarın inş. ban gör hoşuna giderse yaptırırız ben adamın işçiliğini beğendim aldığı parayı hakediyo
|
|||||
![]() |
|||||
||||
abicim kart olayını iyi yapmışsın.benim aracada yaptırcam ama airbag felan var direksiyonda söküldün mü bi sorun olmasın.yarında Allah nasip ederse yakından bakıp onaylarsam yaptırcam bende.. |
|||||
![]() |
|||||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
güzel olmuş güle güle eskit
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |