|
Alaşımlı Jant Nasıl Yapılır. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 15:10 |
bu da çok apachi kaçar uymaz bize...
|
|
orhanax
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler. Konuyla çok ilgisi yok ama dolaşırken ben de bunu buldum. Hemen yapacağım benim arabaya... :P http://www.zaplat.com/video/arac_videolari/89906/Jant_Yap%C4%B1m%C4%B1nda_Son_Nokta_
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel paylaşım teşekkürler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen albayım hastasıyım bende çok zevkli oluo
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel Paylaşım... Discovery Channell de Yayınlanıyor... Ne İzlerdim Bir Zamanlar... (:
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
başarılı bi çalışma paylaşım için teşekkürler
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel, bilgilendirici bir vide.
Paylaşım için teşekkürler. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi emek harcanıyor güzel paylaşım
|
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
bende istiyorum ki bilgimi paylaşıyım ama sende haklısın bilen bildiğini okusun ne yapayım yani |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya bırak milleti abi tartışma bile, tabi ki Alüminyum olacak yoksa ağır olur o kadar kalın, hacimli çelik bir de paslanmaması gerektiği için yoğunluğu karbon çeliğinden çok daha fazla olacak, o yüzden dayanım olarak çeliğe yakın ve nispeten çok daha hafif olan Alüminyum malzemesini seçmek en akıllıcasıdır.
Video için teşekkürler artık bir jant da biz yapalım kendimize değil mi Not: 3600 tonluk basınç olmaz bu kadar teknik bir şey çekiyorlar hala bu tarz hatalar yapıyorlar hayret ediyorum (ısı-sıcaklık hataları da dahil buna), Faruk arkadaşım alınma lütfen, tepkim çekenlere, yoksa bilgi açısından çok güzel bir çalışma teşekkür ederim tekrar:)
Düzenleyen mustafa_uslu - 12 Ağustos 2011 Saat 12:12 |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
faruk arkadaşımıza bende teşekkürederim. birde şu konu var bizim araçlarımıza taktığımız alaşımlı jantlar bizim tabirimizle çelik jantlar aslında alüminyum dur. bu videoda bunun kanıtıdır. bundan önce çoğu arkadşımla bu konuda papaz olmuştum :) çelik değil yani ama türkiye de alışa gelmiş bir terim olduğundan kimse inanmıyor:))
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
önemli değil arkadaşlar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler harika bir paylaşım
|
|
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
Sper bi paylaşım ellerine sağlık valla :)
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel bir paylaşım gerçekten :)
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw hep merak etmişimdir :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne demek size böyle paylaşımlar feda olsun...
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mukemmel bı paylasım, emegıne saglık afaruk....
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |