|
406 otomatik vites problemi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
kerem34
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2017 Saat 11:27 |
slm
ilgan 1985 benim araçtab 406 coupe 3.0 aynı sorun şuanda bendede oldu.yeni bakımdan çıktı hiçbir sorun yoktu şanzıman yağı değişti .yağ değiştikten sonra senin sorunun aynısı olmaya başladı.haberleşelim sıkıntıyı nerede nekadara halledersen bende bilgi alayım senden. avrupa yakasındayım birliktede baktırabilirsiz uyarsa
|
|
ilqan1985
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ilqan1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
406 coupem var otomatik 3 litrelik. Gaza sonuna kadar bastigimda vites gecisi berbat. Ileri heri sarsmaci cok oluyor. Sebebi nedir? Balatalar olabilir mi? Tamirlik durumu varmi, varsa tahmini ne kadar masraf olur? Simdiden hepinize tesekkurler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim inşallah iyi bir ustaya denk gelirsinizde probleminizi çözer. bu arada bir de fren müşürünüde değiştirmeyi unutmayın. pahalı bir parça deil hocam 40-50 tl civarlarında |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Ghostrider
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2017 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ghostrider
|
Teşekkürler ilginiz için 🙏
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen hocam atf otomatik şanzuman yağı kullanıyor. 1 lt 40 tl civarlarında yaklaşık 3,5-4 litresi değişebiliyor. benim tavsiyem şanzuman yağını mobil atf lt 71141 kullanın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Ghostrider
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2017 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ghostrider
|
Hocam bişey daha sorabilirmiyim bu şanzıman atf mi yoksa bi tür hidrolikle mi çalsıyor ?
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
A.s sinan kardeşim aramıza hoşgeldin. Hocam sizin problem kronik al4 şazumanların sorunu selonoid valflerin değişmesi gerekiyor. birde şanzuman yağının. İyi bir otomatik şazuman ustası bulup yaptırman gerekiyor. aşağı yukaru 600-800 tl arasında bir maliyeti olacaktır. Bir aracın hata kodlarına baktırın ama kesinlikle peugeot orjinla yazılımı ile.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Ghostrider
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ghostrider
|
S.a Aranıza yeni katıldım. Adım Sinan. Arkadaşlar 99 406 sv kullanıcısıyım. Aracım Otomatik vites gaza yüklendiğim zaman özellikle 100 km üstüne cıktıgımda seri ve kış modu ışıkları yanıp sönüyor aracı stop edip tekrar çalıştırdıgımda sorum düzeliyor. Yag bakımının geldiği söyledi ustalar Yağ bakımlarının tamamını yaptırdım sorun halen devam ediyor düzelmedi. Günlerdir forumda araştırıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏
|
|
Htc
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sagolun hocm daha once basima geldi benzinden dolayi ayni sorun ama simdi yarim deponun altina dusurmuyorum.Lpg de benzinde var.Dediginiz gibi mars motoruna baktirayim bi.Yedek anahtari kullanmak hic aklima gelmemisti tesekkurler.
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzin seviyenizi kontrol edin. Benzin çok az kalınca deponun dibindeki pislikten dolayı geç marş alabiliyor. Lpgli kullanıp benzin ibresi de şaşırınca benzinin azaldığını farkedemiyoruz.benim de başıma geldi araba bir iki saniye geç almaya başlamıştı benzin alınca düzeldi. Akü den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benzin fazla ise marş dinamosundan yapabilir. Immobilizer den dolayı yapma ihtimali düşükte olsa var. Araba anahtarın içindeki cip i tanımadığı için veya geç tanıdığı için marş basıp çalışmama durumları olabiliyor. Yedek anahtar varsa bide yedek anahtar ile çalıştırmayı deneyin.ama bu düşük bir ihtimal. |
|
Htc
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bugun bende konagi cevirdigimde arac mars basiyordu fakat motor calismadi.3 dk kadar denedim sonunda kontagi 10 sn kadr beklettim motoru birz zorladm oyle calisti.Neden oldu acaba bilgisi olan? Yazin da buna benzer sorun olmustu aku bitmisti degistirmistik.O zamandan beri normaldi.Araci 3 gun kullanmadm bugun kullandim.Acaba ondn mi?
|
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
emrepunar
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
|
bende 307 sw 2006 model var bendede aynı sorun vardı fren müşürünü değiştirdim düzeldi.
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle hoşgeldiniz, daha iyi yardım alabilmek için;
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
Cafer
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm kardesim ayni sorun linanin problemin aynisi benim arabada var selnaoit leri degistim yagi dwgistim ama sorun cozulmedi selenaoiti degistiren usta depriyaj balatasinin bittigini soyledi bana pek inandirici gelmedi motor isindiktan sonra hicbir sorun kalmiyor sizden ricam bana detayli yardimci olurmusunuz
|
|
Cafer
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2000 model swbwba otomatik vites sabahlari calistirip hareket ettirdigimde ilk vites atacagi an korumaya geciyor motor isindaktan sonra stop edip calistirdiktan sonra sorun duzeliyor selonayt tan dolayi yapabilir dediler onuda degistirdim ama yine ayni sorun devam ediyor bu konuda bilgisi olan arkadaslardan ricam benide bilgilendirsinleer
|
|
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
sanayide bile 600 den aşağı yaptırabileceğinizi zannetmiyorum |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yetkili servis için normal gelebilir ama sanayide bu işlemi 350 400 lira arasında yaptırabilirsiniz,bir tavsiye olarak ta yağı değiştirdikten bir süre sonra şanzıman yağının bir kısmını boşalttırıp yeni yağ koydurun,bu şekilde şanzıman içinde kalan pislikler ve tortular daha iyi temizlenmiş olur.
|
|
ekinoks44
2. Vites 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
Mayıs ayında yaptırmıştım. Bildiğim kadarıyla şuan indirim yok.
|
|
frtkck
1. Vites 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar bu yetkili servis için vermiş olduğunuz fiyatlar ne kadar güncel ,bildiğim kadarıyla yetkili servislerde ki indirim kampanyaları sona erdi .Eğer ki devam ediyorsa bizler de bilgilenmiş oluruz teşekkürler.
|
|
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|
ekinoks44
2. Vites 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
özel servislerde valf yağ işçilik herşey dahil 450 diyorlardı. Yetkili serviste indirim vardı %25 oraya gittim valf,şanzuman yağı, triger seti, filtreler ve motor yağı hepsine 730 TL verdim.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |