![]() |
|
Frendeki ısnık sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 17:31 |
||
yok abi şirketten izin alcam bi hafta içi direkt murat abinin oraya gelicem diskleri alıp orda bi usta bulurum hemen orda yaptırıp geri geçiçem avrupa yakasına ...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ozaman gelince uygun fiyata alcan gidince ustana yaptırcan
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
bendemi değişsem hazır başlamışken çıksın aradan )
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi biz biraz erken gitcez cumartesi günü. bende balataları değişcem emrahda motor kulağına baktırcakmış istersen sende gel oraya, hep beraber hallederiz murat abinin iftar parası çıkar
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
benim deiğim fiyat tamamem ustanın dediği fiyat o fiyatları bulur dedi hiç sormadım değişmedimde gayet başarılı dolanıyorum :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi rica ederim ne demek görevimiz demek isterdim ama aramadım. daha doğrusu evdeki fırın bozulmuş servisi aradım şimdi murat abiyi arayacaktım ki şansa sana cevap vermiş hehe
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
[QUOTE=by_ersin]ya en ufak bir şeyde 300tl - 400 tl imanım gevredi .....arabayı fabrikadan çıktığı gibi yaptım .. yemin ederim düşer bayılrım disklerde o kadar tuttarsa... vallahi sitrese girdim şimdi ben ...
:)) yanlış adrese giderseniz saçlarınız bile dökülür merak etme
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
![]() sanırım murat abiyi aradın .ki mesajıma cevap verdi teşekkür eedrrim ... şase numarasını istedi evi arayıp öğrenip tekrar pm attım murat abiye ... du bakalım fiyat ne gelicek .. |
|||
![]() |
|||
||
tamam abi yanında oturuyorsa iyi. şimdi frenin titrediğini ikinizde hissedince insan düşünüyor 1 fren var falan insanın aklına kötü şeyler geliyor
![]() murat abiyi arayayım istersen senin yerine.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
abi dur .. ben direksiyonda emrah yanımda yeğenlerde arka koltuktaydı ... ben viraja süratlı girip frene bastığımda ersin direksiyon titriyor dedi emrah .. vallahi yeğenlerde şahir .. hatta orda emrah senin disklerden demişti.. ertesi günde babam ustaya götürdü emrahın dediği çıktı .. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
mesaj attım .. telefon açamıyorum müsait değilm .. o bakımdan şimdilik pm gönderdim murat abiye
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bursayamı
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
abi bunları düşüneceğine murat abiyi arasan da fiyatını öğrensen daha iyi olmaz mı ?
|
|||
|||
![]() |
|||
||
bursaya giderken emrah farketti
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi ne iş frene basınca emrahla farkettik diyorsun. benim bildiğmi arabada 1 fren var 1 direksiyon var
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
ya en ufak bir şeyde 300tl - 400 tl imanım gevredi .....arabayı fabrikadan çıktığı gibi yaptım .. yemin ederim düşer bayılrım disklerde o kadar tuttarsa... vallahi sitrese girdim şimdi ben ...
|
|||
![]() |
|||
||
Sakin ol abi değişimi demiş sıfırından bahsediyo heralde arkadaş.Sende daha net konuş usta adamn araba zaten benzinli yüreine indircen :)
|
|||
![]() |
|||
||
neyyyy... yani iki diskin torna işi 300 tl mi ??? abi sıfırı ne kadardır kimbilir bak şimdi ya canım sıkıldı sitres yapğtım gene ........ |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |