|
206 jant seçimi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2008 Saat 22:06 |
||
Abi sen şu an allesioları mı aldın
|
|||
gökh@n_gr
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gökh@n_gr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
206 gti jantı var satılık195-50-15 lastikler uygun fiyatlı satılık parçalar bölümünden bakabilirsin
|
|||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
up
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
800 ytl peşin fiyata buldum, gittigidiyordan da satış yapmaya ikna ettim arkadaşı oradan taksitle alırsam bana 12 ayda 900 ytl ye mal oluyor
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
BUNLAR UZUN SUREDIR SATILIK COK ACELE ETME DAHA UYGUNA BULUNUR JANT LASTIK
|
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
öneriler de RC' ler çoğunlukta.
Sahibinden.com da orjinal rc jantı 900 ytl satan birisini buldum.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
kesinlikle RC forever
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Allah sattırmasın ama cok acıl bır durum olur paraya sıkısırsın RC jant altın gibi anında paraya cevırırsın o yuzden bencede RC derim
|
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
ama sen diyene kadar satmayı hiç düşünmemiştim ki
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu arada RC jant dan baska jant düsünme bence satarken zorlanmazsın
|
|||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eger kafanda varsa icinden bırakmak geliyosa bırak abi ama kararsızsan hic düsünme bırakmayı |
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Evet işin o riskide var dostum zaten korkumda ondan, ama konuyu eşim ve tek bir arkadaşım biliyordu ve rezil olmak vardı işin ucunda o yüzden bayağı bir kararlıydım. Şimdi ise tüm P.T.' ler biliyor işim daha da zorlaştı yani anlayacağın farz oldu bu iş bana tabii teoriden çıkıp uygulama yaparsam jantları alırsam yaniii...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
By_MuRat
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu dediğini yapabileceksen ne mutlu sana, ama janta girip de hala üzerine sigara yakarsan kendini çok zorlarsın sölim ;)
|
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Aman Deran dostum 1 sene daha sigara içittireceksin bana bu arada ben sigarayı bırakırsam eşim başka bir parça alacak arabaya, arkadaşımda spor filtre kiti alacak :)
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Ya arkadaşlar bu arada paylaşmak istediğim birşey var sizinle bu ayrı bir topicte olabilir ama bu jantlar ile ilgili olduğu için buraya yazayım dedim;
Aracımı alalı yaklaşık 5 ay oldu ve 1 YTL dahi araca nakit vermedim hepsi taksitle ve 12 aylık kısa bir zamanda temizlemek için kredi çektim yani anlayacağınız aracın gideri benzinle(LPG) ile bana aylık 2500 YTL yi buluyor ve şu an jant alacak durumum yok.
Amaaaa pug cularda çare bitmez, şimdi bu jantları alırsam 12 ay taksitle aylık bana 130 ytl civarı bir rakam ödeme çıkıyor düşündüm taşındım benim günlük sigara giderim 5 YTL ve bir kaçkez denememe rağmen bırakamadım. Ama şimdi şöyle düşünüyorum ve bunu Allah ın izninle Ramazan ayının ilk haftası faaliyete geçireceğim.
İnsan çok istediği birşeyi yapmak için bazı şeylerden ödün verebilir diye düşünüyorum ve sigarayı bırakmaya çalışarak değil sigarayı bırakarak bu jantları alacağım daha doğrusu bırakmadan alacağım ki erteleme olmasın mecbur hissedeyim kendimi. Aylık 200 YTL yi rahat buluyor hatta elimde fazladan bile taksiti ödedikten sonra para kalacak DİYE DÜŞÜNÜYORUM... ŞİMDİLİK TEORİ...
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
EVET ISLAM OTO WHEEL TUNING SEN BU TARAFA GELECEK OLURSAN JANTSTORE MEHMET ABIYEDE BAKARIZ ONDADA GUZEL MODELLER VAR COK ACELE ETME BENCE YAZDA BITTI ONUMUZ KIS YAZIK OLMASIN SIFIR JANTLARA HEM YENI MODELLERDE CIKAR ONUMUZDEKI YAZA KADAR |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence yaf .):) |
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Bir daha bak sen Emrahcığım!!!
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
HakanGokdemir
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
||
Yapma Emrahhh :(:(:(
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence bu jantlar guzel degıl abı..
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |