![]() |
|
100 liralık benzin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2011 Saat 17:47 |
|||
ben 1,4 benzinli 75 hp 206ım ile 90 tl ye 275 - 300 km arası gidiyorum
|
||||
![]() |
||||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
beyler 186 litre mazotla 3300 kilometre yol yaptım yol bilgisayarına göre 450km daha gösteriyor bunun 2300 km si şehirler arası 1000 kilometresi şehir içi klima sürekli açık. aslında arabalar az yakıyor litreye vurduğumuz zaman fakat mazot olmuş 3,73 eskiden 60kuruş a (eski para ile 600binlira)1 lt benzin alırdık şimdi 60 kuruşa aldığımız benzinle şişe kapağı dolmaz, bu gidişle mazot 5 lira olur yakıt çok pahalı
|
||||
2004 307 1.4HDI
|
||||
![]() |
||||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
|||
[/QUOTE] walla bilmiyorum kardesm bi baktırmam lazım benimde aynen öyle elime ne zaman para gecse direk benzine yatırıyorum, cogunluklada kıza attırıyorum ama araba su yakmıo hadi gezdik karnınıda doyuralım diyorum saolsun her bindigimizde atar :) [/QUOTE]allah herkese böyle kızlar nasip etsin inş... =) |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Hava yağ mazot filtrelerinin değişim zamanı geçmiş ama abi ondan fazla yakıyomuş o kadar dediğim gibi şu an klimada açıyorum arada 0.375 yakıyo ful şehir içinde sheel mazotuyla.Bpden aldım en son 100tl bakalım ne yakıcam ışık yanınca paylaşırım burdan.
|
||||
![]() |
||||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
|||
walla bilmiyorum kardesm bi baktırmam lazım benimde aynen öyle elime ne zaman para gecse direk benzine yatırıyorum, cogunluklada kıza attırıyorum ama araba su yakmıo hadi gezdik karnınıda doyuralım diyorum saolsun her bindigimizde atar :)
|
||||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
||||
![]() |
||||
|||
abı nasıl 40 kr yakar dızel ya kac kısı bınıyorsun arabayada 40 kr yakıyor yada cok devırlı kullanıyorsun 1.4 cekmıyor o yuzden cok yakıyor baska bır sorunda olablır o akdar yakmazı ımkansız. ben en baba 30 kr yaktırdım basa basa gecmıyor daha yanı :D
|
||||
![]() |
||||
|||
3,79olması abi o? Ben devirli kullanıyorum ama bu aralar biraz 35te felan değiştiriyorum ondan fazla yakıyo sanırım kışın filtreleri değiştirmeden önce devirsiz kullanmama rağmen şehir içinde 40 kuruşa yakın yakıyodu kmde
|
||||
![]() |
||||
|||
Leblebı cekırdek parası yaa
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
mahs 40 kurus bır sey degılmıs canım ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
suan uspet'ten 50 lıralık mazot aldım 3,41 den kac km gıdecegıne bakacagım bırde opetten 50 lıralık alacagım 3,72 onu deneyecegım abı :)
|
||||
![]() |
||||
|||
Sen depoyu doldur ben denerım sorun yok
![]() ![]() ![]() Ama aynı sekılde kullanırsam benzınde de 9lt yakar. Yanı 39 kr eder ![]() ![]() Düzenleyen CeCoLi - 05 Ağustos 2011 Saat 10:45 |
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaşlar bende 106 quik var 15lik jant,açık hava filtresi 100 tl ye 310km civarı yaptım.
|
||||
![]() |
||||
|||
Sımdı yapamazsın. 3.73 olmus mazot mumkunmu yaaa
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
1,8 benzınde bı denesene onu hava fıltresı ıle ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
2000 - 2500 - 2500 U GECMIYORUM O SEKILDE 40 LIRAYA 240 KM YAPTIM BEN 3,19 DAN ALMISTIM MAZOTU
|
||||
![]() |
||||
|||
Ne var yanı... Bende 2.19 dan 20 TL lık gazla 90 yapıyorum
![]() ![]() Daha dogrusu 100km de 10lt gaz tuketıyorum Düzenleyen CeCoLi - 05 Ağustos 2011 Saat 10:41 |
||||
![]() |
||||
|||
hangi devirde yükseltiyorsun vitesi?
|
||||
![]() |
||||
|||
sehır ıcı normal dıyebılırz ama daha cok gıtmesı lazım en azından 15 km daha .. 20 tl ye 85-90 km yapıyorum 1,6 110
|
||||
![]() |
||||
|||
30 lirayla klima ayrı açık yarı kapalı 93 km yok yaptım dizel araçla normalmi sizce?
|
||||
![]() |
||||
|||
dızel dostum :) |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |