![]() |
|
yardım arabamın boyası kalkıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 18:02 |
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Renk farklıysa sıkıntı oluyor kaplamada.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Mesut_sen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesut_sen
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
peki aracı boyatmak yerine kaplama yaptırsak ne kadar olur acaba? yaptıran varmı? muayeneye girerken sıkıntı çıkıyor mu.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
verdiğin bilgiler için de biz teşekkür ederiz,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
fatih duruer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
ben boyatmaktan vazgeçtim şerit çekeceğim hem spor olur hemde alıcıyı ikna ederim herhalde hepinizin ilgisine teşekkür ederim
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
gerçi pek birşey olmaz ama ihmal etme yinede sen...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
onunla alakası yok. heryer sağlam sadece benden önceki sahibi arka kapıyı boyatmış, boyayan kişi iyi boyayamamış herhalde ufakdan verniği atmaya başlamıştı.
pasta 1 kere çektim ama kapıdaki boya sonradan olduğu için önce kendini salmış olabilir.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
madem komple zımparalancak ozaman iyice kalkmasını bekleyeyim. aracı satarken alan kişi istemezse 100 tl boyatırız şimdi gerek yok ozaman yeniden boyatmaya çünkü yeniden kalkabilir (:
|
|||
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
pasta pasta çeke çeke aldın mı sonunda arabanın verniğini :D
|
|||
![]() |
|||
fatih duruer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
sordurdum diyorki sulu zımparayla zımparalanacak daha sonra boya atılıp ondan sonra vernik atılacak yani tekrar boyanacak fazla bir masrafı olmaz diyor 100 -150 arası olur diyor. yüz liraya yaptırırsan iyidir.bence
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
|||
||
ilgine geşekkür ederim.
|
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
anladım metin boyacıya sorduruyorum sana birazdan dönerim
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
|||
||
evet aracı boyadıkdan sonra boya kuruduğunda mat bir renk alır. üzerine vernik atıldığında boya canlı parlak bir hal alır. Benim arka kapı önceden boyanmış. Geçende aracı yıkatırken tanzikli su yiyince 1 karış çapında bir vernik atması oldu bunu nasıl halledicem bilmiyorum.
sadece o bölge vernik olurmu? olmazsa komplemi verniklencek, yada en çok korktuğum nokta olan kalan vernik zımparalanıp boyanıp mı verniklenecek onu merak ediyorum.
|
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
hersey için sağolun vernik dediniz vernik arabanın parlaklığını veren maddemi acaba vernik atmasını tam olarak anlayamadım.
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
|||
||
eğer sıkıntı olacak diye düşünürseniz önceki halinin fotoğrafını çekerek alan kişiyi ikna edebilirsiniz.
benimde bir sorum olcak. benim boya değilde vernik attı ben ne yapacam bilmiyorum.
|
|||
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
boyası kalkmıs bı aracı satmak daha cok sorun olur bunuda göz önünde bulundurmak gerekir... şerit sadece görünümü kapatır ama boya kalkması devam eder
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
muhammet hocam tamam macunlayıp boyatayım diyorum ama bu sefer satmaya kalktığımda sorun olur diye düşünüyorum şerit falan çeksem nasıl olur
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
ayrıca bu şekilde boyası kalkan varmı benimki gibi
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
dahada buyumemesı ıcın o bolgeyı zımparalayıp macunlayıp boyaman lazım yoksa o kalkan boya devam eder dahada buyur
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih duruer
||
Arabamın boyası kalkıyor ne yapmam lazım şerit çeksek olurmu boyası kalkan yerler öncamdaki her iki direk ve arabanın arka tarafındaki tavanın her iki köşesi ceviz büyüklüğünde kalkmış durumda yardım ederseniz sevinirim ne yapabilirim bu konuda
|
|||
fatih duruer
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |