![]() |
|
ogs belası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 08:46 |
usta sorguladım ceza yok bu sorgulama işinden haberim yoktu şu an çok mutluyum ya
![]() |
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Arkadaşlar hepinize yağmur sensorü bende sürekli aktif,belki ondan...bu gün sırf denemek için geçtim cezayı göze alıp :)) yine aynı kaçak geçiş iş bankasından cihazı değiştireceğim artık...kalite ve bu tip sistemlerin kullanım verimliliği artırılmalı
- ogs den geçişlerde de vallahi 70 e kadar anca düşebiliyorum arkadan gelen 120 yle geçtiği için 30 la geçmemiz lazım,yaya geçişlerinde kazaları görürüyoruz tv lerde arkadan geşen adam makas atıp gişeye giriyo erken fren durumunda..ne yapsak boş.. Forum üyeleri olarak sosyal sorumluluk adına gişeden hep beraber 20- 30 la geçsek medyada yankı uyandırabiliriz yöneticilerime saygılar :))
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şunu da belirteyim pillerle ilgili bir sorun olmayacağını düşünüyorum. çünkü ben alalı 2 yılı geçti hala bi sorun yaşamadım.
zaman zaman bende de oldu kaçak geçiş. eğer tek tük oluyorsa bunun sebebi hızlı geçiş ya da yukarıdaki alıcının arızasıdır. bu durumda sistem kaçak geçiş alarmı çalıp sizi tedirgin edecektir ama kamera kayıtlarından plakaya tanımlı ogs cihazı gözüktüğünde kredinizden düşülecektir.
fakat dediğim gibi sizin cihazınızda bir sorun varsa ve tamiri veya değiştirilmesi için herhangi bir işlemde bulunmadıysanız, en fazla üstüste 10 defa kaçak geçiş hakkınız bulunuyor. sonrası ceza-i işleme tabi tutuluyor...
umarım anlatabilmiş ve yardımcı olabilmişimdir...
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Hiç öyle şey olur mu! Adamlar kocaman yazmışlar azami hız 30 km/h diye. 60-80 ile oradan geçerken ya bir yayaya denk gelirsen ne olacak? Yakın zamanda İzmir-Narlıdere otoban gişelerinde olan kazayı hatırlarsınız. http://www.youtube.com/watch?v=jbWFntnq8TI OGS'ye yaklaşırken yavaş yavaş hız kesersin olur biter. Aman diyeyim, hem kendimize hem başkasına yazık.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu ogs cihazlarının içinde pil oluyor mu ? Varsa eğer pili ne kadar zaman aralığında değiştirilmeli?
|
|
![]() |
|
bariska ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Plakasına OGS hesabı tanımlı araçlarda cihazın alıcılar tarafından okunmaması meydana geldiğinde, 10 arka arkaya kaçak geçişte problem yaşamazsınız. Bundan sonra devam etmesi durumunda cezai işlem uygulanır. 10 kaçak geçiş OGS hesabınızdan otomatik olarak düşülür, bu süre içinde cihazınızı değiştirmeniz veya tamir ettirmeniz uygun olacaktır. Zaten arka arkaya geçişlerinizde sürekli kaçak geçiş uyarısı alıyorsanız cihazınız kaynaklı bir problem vardır.
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
linkten bi sorgu yap ihlal görünüyorsa itiraz et görünmüyor ise sorun yok :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
ustan valla 30 ogs de cok sakat ben bıkere denedım arkamdan gelen fren sesı felaket dedım doblonun arka bagajına bısey gırecek adam sıgdı sıvadı ama haklı agzımı acamadım o yuzden 30 sakat 60 80 normal
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
bizdeki ogs cihazları çok kaliteli cihazlar değil,benimde başıma bir iki defa başıma geldi böyle bir durum ve sonuç olarak cihazı ve arabayı aynı anda kara yollarının ilgili bölümüne çağırdılar,sonuç,yağmur sensörü devredeyken bilgi okunamıyor yazılı bir kağıt verdiler bana,bende bu duruma dikkat ettim ve bir daha bu durumu yaşamadım.yavaş geçin diyorlar birde 10 20 ile geçtikten sonra ogs ninde pek bir avantajı kalmaz diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
çaglar kardesım sana sole yardım cı olım bende sureklı sırket aracı kullanıyorum ve ogs var dıkız aynasının altında gecen kredı az dedı muhasebecılere baktırdım ıcınde daha 75 tl lık varmıs camlıcaa gıselerını cıktım kredı az dedı seker pınar gebze gıselerınden gectım kacak gezıs dedı hemen sırketı aradım suan ogs kacak aldı dedım tekrar kontrol edıldı 75 tl olan mıktar 69 lara kadar dusmus yanı almıs kacak gecıs yazması sıkıntı olmuyor ama ogs de problem varsa onu bılemıcem bılırsınız ogs gıselerı radyo frekanslarıyla calısır arac ıcındekı ogs cıhazı rodyo frekansını bozar ve okur belkı cıhazın arızalıda olmus olabılır eskısı gıbı kacak gecıslerde ceza alınmıo (-) leredusuyor yukleme yapıldında kacak gecıs dıe tabır ettımız gecıslerı yukleme mıktarından alınıyor Düzenleyen ahmetsemiz - 03 Ağustos 2011 Saat 10:33 |
|
![]() |
|
Bıldıgım kadarıyla kacak gecıs olsada arkadan cekılen fotodakı plakadan ogs lı oldugu tespıt edılıp cekılıyor. Ama devamlı boyle yapmakta ne kadar dogru olur bılemıyorum...
|
|
![]() |
|
Merhabalar;
Bu Sıkıntıların Aynısını Yakın Bir Arkadaşımda Yaşıyor. Köprüden Veya Otobandan Geçerken Kaçak Geçiş Alarmı Veriyor. Bankayla Görüşmesi Sonucu OGS Bozuk Olduğunu İletti, Fakat Kredi Olduğu İçin Kaçak Geçiş Yapılsa Bile Trafik Bir Süre Sonra Hatayı Görüyor. Yani Demek İstediğim OGS nizde Yeterli Kredi Varsa; Sıkıntı Teşkil Edeceğini Sanmıyorum. Zira Yakın Arkadaşım Bozuk OGS ile 2 Yıldan Uzun Bir Süredir Seyehat Ediyor. ve Hiç Bir Cezai İşlem Uygulanmadı.... Defalarca Araştırmasına Rağmen... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle konuyu doğru yer emi açtım tam bilemiyorum,hatamız varsa affola...
ogs den geçerken ogsm full olmasına rağmen aynanın arkadasın da olmasına rağmen okumadı kaçak geçiş yazdı.bende devam ettim gittim malumunuz ceza... şimdi korkuyorum ogs den geçmeye önceden okuyodu,ogs cihazımda yeni daha 2 ay olmadı neden olabilir,nasıl çözerim
|
|
406 st 2.0hdi 2000 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |