![]() |
|
uzundan kısaya geçiş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 16:08 |
||
aynen öyle. çünkü arabada naparsan yap önce beyine gidiyor oradan da o parçaya gidiyor. yani teyibin kumandasına basınca bile önce beyine oradan teyibe gidiyor. Bütün aksamlar beyinden geçtiği için beyin arızalandığında böyle anormal durumlar çıkabiliyor. aslında kolay kolay bozulacak bir parça değil ama araçlarımızda çabuk bozuluyor. sebebi ise ön camın sol alt tarafında olduğu için camdan aşağı akan yağmur suyu kanalı tıkandığında oradaki su seviyesi yükseliyor ve delikden aracın içine beyine akmaya başlıyor. sonra beyin ufak ufak sıyırıyor
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Abi başlara vermesin ama çok komik ya
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
işte sizin beyinde sıkıntı olabilir. Bu yüzden sellektör yaptığınızda 45 saniye açık kaldığını sandığınız şey follow me home olma ihtimali yüksek. Bu araçlar okdar beyine bağlıki, bir yerde bir arkadaşın 307'sinin beyninde sıkıntı olduğunu kornaya bastığında su fiskiyelerinin çalıştığını okumuştum. yani herşey beyinde bitiyor.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
aracı stop ettikden sonra kapıları kitlemeden önce 1 kere sellektör yapıp bırakıyoruz okadar. eğer kapıları kitlemişseniz yeniden kapıyı açıp sellektör yapıtığınızda çalışmaz. Sadece aracı stop edip kitlemeden önce sellektör yapınca çalışıyor, özelliği çalıştırdıkdan sonra kapıları kitleyebilirsiniz bişey olmaz. Zaten amacıda bu. Sen eve gidene kadar yolunu aydınlatmak.
|
|||
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
denedim olmamıştı
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
nasıl yapılıyordu follow me home özelliği |
|||
![]() |
|||
||
XT modellerinde follow me home özelliği vardır.
Düzenleyen metin - 02 Ağustos 2011 Saat 08:59 |
|||
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
follow me home özelliği yokki arabada karıştırsın. kendi kendine nasıl düzeliyor onu anlayamaıyorum neyseki muayene zamanı düzgündü de geçtik, muayeneyi yaptıralı 3-4 ay oldu inşallah bi sonraki muayeneye kadar düzelir :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Degıl mı abı ?
![]() Bızdekılerde kollardan dırekt tetık voltajı cıkıyor ama sızdekıler sadece bsı a komut verıyor. Esas tetık bsı dan cıkıyor... Kol ıle bır alakası varmıdır bılemıyorum ama ıddıada etmem. Elektronık bu ne yapsa yerıdır
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aynen.
45 saniye sonra kısaları yakıyor dediğine göre beyin follow me home yani aracı stop ettiğinde bir kere sellektör yaparak 45 saniye boyunca yolunu aydınlatmasını sağlayan özellik ile karıştırıyor olabilir.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Bu kısa uzun hareketını vs hepsını bsı beynı kontrol eder. Anlattıkların ısıgında onunla alakalı bır durum olacagını dusundum...
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar uzun farları yakmak için kolu çekiyorum uzunlar yanıyor fakat söndürmek için çekiyorum ama 30-40 saniye bekledikten sonra ancak sönüyor uzunlar... aracımda bu sorunu yaklaşık 1 yıl önce de yaşamıştım direksiyonu söküp sinyal kolunu çıkardım içini açtım ve temizledim kapattım düzelmedi bi süre sonra kendi kendine düzeldi ve o günden beri de hiç sorun yaşamamıştım.götürdüğüm tamirciler kolun değişmesi gerektiğini söylediler ama içini açıp gördükten ve kendi kendine düzelmesinden sonra koldan olmayabileceğini düşünüyorum.bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |