![]() |
|
206 cc hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DeathBringer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DeathBringer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 Saat 19:52 |
peki 206 quicksilver veya roland garros un ortalama fiyatları nelerdir? 15-16 arasına bulabilirmiyim?
birde tek kapıların dizellerine bakıyorum fakat bazılarında hususi kamyonet diye geçiyor yazıyor,bunlar arkası panelvan gibi olanlardan yapılma olanlar sanırım öyle değilmi? Düzenleyen DeathBringer - 30 Temmuz 2011 Saat 19:55 |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
unutmadan tavan açıldığında bağaja küçük bir bacul yeri kalıyor sadece ve lpg olayı da sıkıntılı oluyor ve oldukçada yakıyor
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Ben kullanmadım ama arkadaşımda var dı çok gezdik tepesinde
Dez avantajı çok 1. arka koltukar çok dar normal uzunlukta birinin dizleri sığmıyor emre26 nında dediği gibi ancak bağdaş kurup veya dizleri çekip oturmak lazım 2. hardtop çok sorunlu mesela 307 cc okadar değil ama 206 nın ki sürekli bir arza çıkarma peşinde sanki ve oldukça maliyetli en büyük sorunu motoru oluyor maalesef arkadaşımında başına bu geldi tavanı açtık yarıda kaldı hardtop motoru arıza yaptı gittik tamiri için yanlış hatırlamıyorsam 2.000 tl civarı para istediler ve dolayısı ile 18 milyara alığı aracı 13 milyara ancak galeriye verebildi zevki bir başka ama sorunuda bi okadar çok masraflı bir araç 307 cc ye gücün yeterse onu al hem geniş hem sorunsuz tabi temizi olması şartıyla en olmadı 206 gti al tek kapı onlarda tavan hemen hemen tamamen açılıyor oda sana üstü açık zevkini yaşatır hem üstü açık araçla uzun yola çıkılmıyor zaten :) bende sunroof var onu bile açmıyorum güneşten eğer soğuk bi memleketteysen zaten hiç düşünme araç kışın ısınmıyor su sızdırma olayı lastikler iyi olduğu sürece olmuyor bilginize hayırlısı olsun |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) Eğer bakımsızsa alabilir. Almadan önce 5-6 kere açıp kapatıp kontrol et. Herhangi bir sürtme sesi geliyor mu. Bagaja bak, yağ akıtıyor mu. Bir de tavan kapalıyken üzerinde hortumla mümkünse basınçlı sus tutarak içeriye su alıp almadığını test et.
2) Bu araçların otomatik şanzımanları çabuk yıpranır. İşinin ehli bir ustaya baktırman gerekir. Ayrıca rampada arkaya kaçmaması gerekir. Araçta ilk deneyeceğin şey bu olmalı. Eğer kaçırma durumu varsa aracı revizyona sokmak gerekir. Bu da epey bir para demek. Öyle bir sorun varsa satıcı fiyattan düşmelidir. 3) Arka koltuklara oturmak gerçekten sıkıntı. Şehir içi kullanımlarda belki tahammül edilebilir ama uzun yola çıkmak zor. Sürücünün arkasındaki koltuğu ancak eşya koymak için kullanabilirsin. Sağ koltuğun arkasına ise ancak koltuk öne çekilerek oturulabiliyor.
|
|
![]() |
|
eğer otomatik vites alacaksan öncelikle sanzımanı çok detaylı kontrol ettirmen gerekiyo düzgün kullanılmış bir otomatik vitesin pek sorun çıkartacağını zannetmiyorum..
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
arka tarafa bağdaş kurup oturulabilir:D
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
DeathBringer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DeathBringer
Merhaba arkadaşlar,
Ben 206 cc almayı düşünüyorum ancak çevremde peugeot la ilgili fazla bilgisi olan biri yok o yüzden burada konu açmayı uygun gördüm. Aramızda 206 cc si olan veya kullanmış olan biri var mı? Merak ettiğim şeyler: 1)Tavanı içeriye su alırmı? 2)Peugeotların otomatik vitesleri çok arıza yapıyormuş,bu doğrumu? 3)Arka tarafındaki koltuklara biri oturabilirmi? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |