![]() |
|
Tanıştırayım Insomnia Tazz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2011 Saat 22:30 |
Darısı başına ibom |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bugün tanıştım Tazoşla :)
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni tazozs fotoları gelecek azz sonra, birazdan, yolda, ışıklara takıldı, mazotta su çıktı vs vs vs
|
|
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
abiler tazın her hali kaptırdı gidiyor sitede. yakında taz sitesi olacak adımız :D
ben de yaptırıyorum o zaman! ama bugs bunny. felsefeme daha yatkın! :)) hüeeeyyytt :))) "naber dostum?"
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
o benim fikrimdi ama
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Tazyfan club :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
biz en iyisi bi Tazzz grubu fln kuralım bence
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
erkan abı sınerjı super red tazz blue tazz back tazz sımdıde yordgun uykucu taz super yaw |
|
![]() |
|
bu taz olayı bizde yanı sıra diğer araçlarda kullanır olmuş sorduğum birkaç dükkanda diğer markalarda dadanır olmuş
bence geçiş üstünlüğü olan ambulans, itfaiye, polis jeep ve biip lerede tazz uygulaması yapılması görüşündeyim |
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
hehe taz hastılığı aldı başını gidiyor :) bende tweety vardı, söktüm camdan şimdi yazı koydum the fast and furious :) ön camada I
![]() |
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Bu tazz olayı bulaşıcı galiba. Yayılıyor sitede. Hemen çıkayım sayfadan bari...
![]() |
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
aquaparka geldiğinde uzaktan direk tşörtten tanıdım zaten abi ersin abiye dedim aha mesut abi geldi işte bak tazzlı tazzlı ![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Benimki de gri ya. Bugs Bunny mi yapsam ben de..
![]() Zaten aracın önden bakınca dişlek bir duruşu var.
![]() |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Süper olmuş Tazz kardeşliği :))
|
|
![]() |
|
tazıdımanya tazıdımanya
![]() Insomnia ismine yakışır bir taz figürü olmuş ya tebrik ederim
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:)) Kalp kalbe karsı derler :DDD YArım saat once tazz dovmesını sol omuzuma yaptırdım, Pasmasım tshrtm anahtarlıgım fotograf cercevem hep tazz oldu :D allah tazı basımızdan eksık etmesın.. tazlı gunler dosstlar... bLueTaZz...
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |