![]() |
|
Direksiyon sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
fastfox06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 23:28 |
|
:)
|
||
2006 1.6 peugeot 307 hdi,(Ş.kırmızı)Antalya-muratpaşa
|
||
![]() |
||
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim 406 da da sert ...mınıbusçu gibi gaz vererek çeviriyorum,devirle direksiyon pompasını çeviriyor..dahada kimse çözemedi sorunu pompa değişecek diyip duruyolar...bende inanmıyorum açıkcası :)) |
||
![]() |
||
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dostum bende de olmuştu. Başka bir konu başlığında da yazmıştım ama burda da yazayım. Benim sorunum elektronik aksamın oksitlenmesiydi. Temizlenince hiç bir sorunum kalmadı.
|
||
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
||
![]() |
||
fastfox06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
|
özür dilerim aynı mesajı arka arka gönderdım yanlışlıkla...forumdakı arkadaşların aflarına sıgınıyorum. :)
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
yağına bak yoksa hidrolik pompası şinanay olmuştur biraz pahalıdır. 206 larda orjinal 650 tl 307 lerde ne kadardır bilemem
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
|
doğru 120 200 tl degil 1000 1200 tl olabılır direksinyon pompasının fiyatı |
||
|
||
![]() |
||
|
Seni Burada Görmek Güzel... ![]() |
||
![]() |
||
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
|
direksiyon pompasında sorun var
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
307 direksiyon pompası 4006.E6 referansı liste fiyatı 1,298 tl bunu orjinal olarak bi ara kampanyası falan vardı 850-900 e satıldı,yan sanayisinin en ucuzu 400 tl den başlıyor,
o dediğiniz fiyatlara sadece üst yağ kabı değişmiş olabilir
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
Yanlış hatırlamıyosam yaklaşık 7 ay önce değiştirdim. tam fiyat hatırlamıyorum o fiyatlar arası değiştirdik. Orjinal takmadık ama. Komple aşşağı kadar değişmedi sadece üst çember. kayış falan değişmedi. ewet bu fiyata taktık
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Olduğu yerde sola doğru çevirirken ses çıkartıyor hatta bayağı bildiğin ötüyor.
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
|
Senınkı farklı bır olay abıcım. Senın aracında kayıs kasnak hareketıyle hıdrolık pompa calısır. Sıstemı kontrol etmek gerekır. Tabla bılyalarından vs ses gelıyor olabılır mı ??
|
||
![]() |
||
|
307 lerde dıreksıyon elektrohıdrolıktır yanı pompası elektrıklıdır. Kayıs ıle mekanık hareket almaz. Devreden cıktıgı zaman dıreksıyon kamyon gıbı olur. Sıkayetın sebebı cok net pompanın motoru. Bıldıgım kadarıyla pompayla motor beraberler. Tamırı olurmu bılmıyorum...
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
evet, benim arabamda da direksiyon sertleşmesi var ve sola çevirirken çınlama sesi oluyor, burada konusu varken ekstra yazayım istemedim
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
[QUOTE=toprakk]kesinlikle direksiyon pompası fiyatıda yaklaşık 120 ila 200 arası. bence bir an önce yapsan iyi olur yolda kitlenecek derecede sertleşme kötü sonuçlar doğurabilir :S
yanlış bişeyden bahsediyorsunuz herhalde 120-200 arası direksiyon pompası olmaz
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
|
evet cok haklısınız..serviste tamirinden sonra neyivar neyı yoksa burda paylasacagım...herkese ilgisinden dolayı tşk ederım.
|
||
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
kesinlikle direksiyon pompası fiyatıda yaklaşık 120 ila 200 arası. bence bir an önce yapsan iyi olur yolda kitlenecek derecede sertleşme kötü sonuçlar doğurabilir :S
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
|
yorumlarınız için tşk ederim....bu arada artık daha sık ypmaya başladı..yagına baktım eksıltmemiş..bu hafta içi artık göstermeliyim...korkum masrafın cok cıkması..
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fastfox06
|
yorumlarınız için tşk ederim....bu arada artık daha sık ypmaya başladı..yagına baktım eksıltmemiş..bu hafta içi artık göstermeliyim...korkum masrafın cok cıkması..
|
||
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
direksiyon sertleşirken biraz sağ sol yapma ve çınlama seside varsa aks kesmeye başlıyor olabilir aracın,dikkat etmek lazım.
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |