|
206 ön tampon kuşağı(resimler eklendi) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 08:51 |
Tampon Kuşağını Taktığında.. Kapanıyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla sökülünce bende merak edip baktım.bana da öyle geldi.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön taraftaki kuşağın al kısmında kalan farların izasındaki delikler far yıkama için mi acaba bilen varmı
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun güle güle kullanın.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler...
|
|
semih
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güsel günlerde kullanmanız dileğimle:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah kardeşim sağol
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güle güle kullan dostum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol kardeşim. Allah kimseye kaza bela vermesin.
|
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun güle güle bin
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar ne boyama ne yan sanayi parça....
en temizi servise gidip orjinalini taktırdım. 90 tl herşey dahil. resimleri de ekleyebildiğim kadarı ile koydum. aldığım günden itibaren resimleri yüklemek istiyordum. nasip bugüne imiş. 1. ve 2. resimlerde kuşak söküldükten sonra sonra yıkamaya alındı araç. diğer resimlerde takılmış hali. herkese fikirleri için teşekkür ederim. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 26 Temmuz 2011 Saat 08:48 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |