![]() |
|
teyp kodu yardım acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramos35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 09:11 |
saol dostum buldum bpli kodu yolladım verdiler kodu ancak dün anladım ki ( benim ekran silik oldugundan gündüz farketmedim) aksam farkettım kı ekranda radio locked yazıyor. kutup basını cıkardım taktım. 2 saate yakın araba calısır ve sonra kontak acık bekledım cozulmedı. başka bir yolu varmıdır bunun ?
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fark etmiyor sen teybin üzerindeki tüm etiketleri yaz :-))) 106 orjinal teybi olduğunu ve Blaupunkt olduğunu belirt sorun kalmaz.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
ramos35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
EYVALLAH DOSTUM SAOLASIN DENEYECEĞİM.. BENIM TEYBIN USTUNDE BP LI KOD YOK AMA N2 Lİ KOD VAR YANLIS YEREMI BAKIYORUM KI ?
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8&sid=eed4a6d80d382b05e546a378713fde70
Bu siteden mesajları kopyala düzenle yapıştır ile yardım alabilirsin.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
Daha önce konu açmıştım yardımla ilgili yabancı bir site var oradan teybin no sunu ve aracın modelini girerek yardım alabilirsin.
Düzenleyen Kemanyak - 26 Temmuz 2011 Saat 13:18 |
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Servisten öğrenilebiliyor. Ancak sökülen aracın şase numarası gerekli.
|
|
![]() |
|
106_arts kardeşimden orjinal teyp aldım gercekten sıfır gıbı yepyeni ancak kodu bir türlü yapamadık kullanamıyorum teyp i yardım lütfen...
syg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |