|
Şu ilandaki aracın telefonunu alabilecek? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 15:14 |
araç satılmış zaten. nasip kısmet işi hayırlısı olsun
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
plakadan sorgulat adresi telefonu çıkar belki yokmu tanıdık polis.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Japon
1. Vites 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesaj gonderdım ama ılana bakmıyor satılmıs arac zaten ondan bakmıyormus neyse kısmet degılmıs baska bir arac buldum artık napalım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sahibinden.com üzerinden kişiye telefonuna msj gnderseydin :)
genellikle millet bana ulaşamadıgı zaman msj gnderiyor :)
|
|
Japon
1. Vites 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya guzel abim cok tesekkur ederım ınsallah arabada saglam cıkarda bu kadar ugras husran olmasın cok tesekkur ederım allah razı olsun..
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Selamlar , Aşağıdaki ilanda bu arkadaşın telefonu mevcut , http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2976064 Düzenleyen rifatseker - 25 Temmuz 2011 Saat 10:31 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-masrafsiz-307-xt-premium-53980524/detay/
bunu verelim :) |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Site üzerinden mesaj gönder belki bir ihtimal bakabilir :)
|
|
Japon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba guzelde kısıye ulasamıyorum yardım lutfen
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba güzelmiş :)
|
|
Japon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mart'ta konmuş ilan, satılmıştır bence.
Araç güzelmiş ama.
|
|
Japon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARACI GÖRMEK İÇİN İKİNCİ ALTERNATİF OLAN SEMT AŞŞAĞIDAKİ ADRESTİR. MAHMUT BEY MAH.TAŞOCAĞI CAD. NO:5 212 AVM YANI AĞAOĞLU 212 MY RESİDENCE |
|
Japon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-temiz-peugeout-206-xs-45810521/pasif-ilan/
|
|
Japon
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar abilerim istanbulda bu aracı bulmustum almak ıcın sımdı alabılecek durumum var fakat arac ilanın zamanı gecmıs ve telefon gozukmuyor mesaj attım cevapta gelmedı sımdı sorunum su bu aracı tanıyan bılen varmı eger yoksa arac ilanı kalkmıs ama ılanı gorebılıyoruz tıklayınca uzerıne orada adres vermıs o adreste arac duruyormus ne yapsak ne etsek bılmıyorum ama en azından aracın sılecegıne satılık aracın ıcın benı ara numaram su gıbı bır mesaj bırakabılecek bu buyuk ıyılıgı yapabılecek arkadasım varmı ogrenmek ıstedım kızmayın ama araca kafayı takmıs durumdayım gorusup satın almayı kafaya koydum cevaplarınızı beklıyorum bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın okuyup ılgılenen herkese sımdıden tesekkur ederım..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |