![]() |
|
palio parçaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2011 Saat 13:51 |
üzerlerinde yazan fiyatlar sahibinden sitesi için geçerlidir burdaki arkadaşlara daha uygun verilir...
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
8 binlik zenonlar 150 vericem
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
xenonlar ne kadar ve h kac
|
|
![]() |
|
kardeş ben sıfırını 22yemi 20miyemi ne almıştım bununda ediceği 10 tl falandır bunları kablolarıyla beraber yazdımki alan takım alsın işine yarasın esas koblosu para bunun 75tl falan sıfırı kablonun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bujilere ne kadar istersin?
|
|
![]() |
|
arkadaşlar elimde 99 1.6 16v parçaları var istiyacı olan olursa veya tanıdığı birine lazım olursa irtibata geçebilir.
1- Bir çift 6985 ve TSS-20 için pandizot kutu bas için hava deliği mevcuttur. (2 aylıktır)
2- 4 adet Bosch buji ve orjinal fiat buji kaplosu.
3- 4 adet zenon motorlarıyla birlikte sağlamdır.
4- 1 adet sol amortisör takozu.
5- 1 adet krang sensörü
araba parçaları bozuk diye değiştirilmiştir ama hepsi sağlam çıkmıştır yenilerini araca takıp denediğimiz için iade edemedim.üzerinden çıkanlarda boşta kaldılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |