|
ankarada sağlam usta aranıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umuthant
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 11:24 |
ABC Peugeotun arka caddesinde Simge Peugeot var. Orada Kubilay usta var veya Mehmet usta. Güzel temiz iş yaparlar.
|
|
307 XT Premium 110ps
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sistem mühendisliğie arkdaşın arabayı götürdük ilgi alaka çok güzeldi hatırlıyorum ama fiyatları hatırlamıyorum o da makuldür sanırım
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg ile sıkıntılarınız için 88 oto sanayi sitesinde Sistem mühendislik var orada da onur usta var onur ahi ona bir lpg sisteminizi gösterin derim,bazen hatalı montaj yüzünden bu tip sıkıntılar devamlılık gösterebiliyor,aracın genel kontrolleri içinde şaşmaz sanayi sitesinde gençdoğanlar peugeot süleyman ustayı bulmanızı tavsiye ederim.internetten çok kolay iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz,ulaşamazsanızda p.m atarım.
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam ahanda aynı sorun :) ben onun için yaklaşık 5 ay uğraştım.... neler yaptırmadım.... sonuç 340 liraya rolanti kontrol valfi taktırdım :) eskisini hala torpidoda saklıyorum acısını her zaman hatırlatması için :::::::)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ABK Performans var, gayet iyidir, şansını denemende fayda var. ostimde 354 70 80 orda beyaz saçlı uzun boylu bir usta var adını çıkaramdaım ama ona gitmeni tavsiye ederim, diğer bir seçenek abc pejo' da yunus var, ona danış, servise girmeden ona danış cin gibi biri.
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence sen rolanti motoruna 306 da varmı bılmıyorum krank mılı sensorune baktır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
Murat_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam Arkadaşlar. 99 model 1.8 motor 306 kullanıyorum. Atiker merka LPG takılı. Bazı sorularım olacak umarım yardımcı olurusunuz.. Öncelikle marşa basar basmaz araç çalışıyor ama bırakınca istop ediyor. Bu olay bir kaç kere oluyor sonra düzeliyor. Bazen devir göstergesi düşüp kalkıyor çok aşağı düşünce de yine istop ediyor. Yolda giderken vitesi boşa aldığımda ya da debriyaja bastığımda da istop sorunu yaşadığım oluyor. Ama nedense bu olaylar bazen oluyor. LPG den kaynaklı olduğu söyleniyor. Bir kaç ustaya göstermiştim Gaz ayarı çekildi, kelebek temizledi bişeyler yaptılar ama hiç bir zaman kalıcı bir çözüm olmadı... Bu konularda bana yardımcı olursanız çok makbule geçer. Aksi takdirde 306 beni canım bezdirme safhasına doğru geliyor. Satacam valla :))) Sağlam bir USTAYA da ihtiyaç var... Cevaplarınız belkiyorum lütfen...
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 22 Temmuz 2011 Saat 16:33 |
|
99 Peugeot 306 XR 1.8 16V
0532 779 31 69 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |