![]() |
|
konsol için fikir bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratsafa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 Saat 03:55 |
forummda bir arkadaş girişimlere başlamış Ona göre Karbon yada alimnyum arasın seçimi yapıcaz :)) Teşekkürler fikirleriniz için
|
|
Peugeot 307 1.6 Hdi Premium 2006 * Honda Accord 2.4 2004
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle ya aliminyum yada karbon.
ahşap hoş değil. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aralara giremeyeceğim derken? bu parçalar sökülüyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
muratsafa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce denemediğim için bilmiyorum Teşekkürler tavsiyelerniz için Ankarada nerden almalıyım bilginiz var mı acaba ???
|
|
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
karbon kaplamada sanayi fönüne ihtiyaç yokki. normal fön makinasiylada yapabilirsiniz, ısıttıkça daha iyi kıvrım alıyor. Köşe veya kıvrım dönerken eğer olmuyorsa zorlamayın defter kitap kaplarken yaptığımız gibi küçük çektikler keserek yapmayı deneyin :D
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
alimunyum kaplarsam feeline gibi duracak yada look modeli gibi uzaktan çakma premium laflarını istemiyorum karbon kaplamayı kendim düşünüyorum gibi ama aralara giremeyeceğimden korkuyorum elimde sanayi ısıtıcısı falan yok sonuçta elimde:))
|
|
|
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
kesinlikle karbon kaplatmalısın..hatta elin yatkınsa kendinde kaplayabilirsin..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Evet aracın içide siyah olduğu için güzel olur. yoksa karbonda siyah olacağı için çok boğulur içersi.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence karbon yerine alimünyum rengi yap ben kullanıyorum çok güzel
|
|
![]() |
|
bende ahşap kaplamayı sevmiyorum. ama orjinalinide bozmak istemiyorum. bi bozsam zaten neleri değiştircem neleri (:
muratsafa;
diğer modeli olan metalik renge boyayabilir yada metalik renkli olan bir arkadaş ile takas edebilirsin.
karbon yaparasn da üzerindeki şekillerin yönünü aynı yapman gerek yoksa güzel olmaz.
|
|
|
![]() |
|
Arabada En Sevmediğim Olay Ahşap Konsol Rengleri...
Bence Karbon Daha Güzel Duracaktır... |
|
![]() |
|
bence ahsap dan daha güzel durur karbon ahsap bana cok sacma gelıyor
|
|
![]() |
|
Aracınızın kaporta renginde kaplatın bence.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
kaplama olduğu için güzel durduğunu düşünmüyorum bu sebeple farklı fikirlere açığım :))
|
|
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
bence kaplatmayın olduğu gbi kalsın millet sizinki gibi ahşap kaplatmak için ne paralar döküyor.
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsafa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |