|
motorda terleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
karayel207
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2011 Saat 21:00 |
Soğuk motorda baktım.Motor suyuna da bir bakayım o zaman.Teşekkürler..
|
|
2011 207 sw trendy 1.6 HDI
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yağda yada suda bir eksilme görüyormusunuz? yağ kaçırmış olsa suya da karışır. aracın radyatör suyu koyduğumuz deponun içindeki su yağlımı baktınız mı?
eğer motor sıcakken orası nemli ise o su değilyağdır. çünkü sıcak motorun üzerinde okadarcık su durmaz hemen buharlarşır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
karayel207
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel207
|
Yağ kaçağı değil zaten tam olarak.Sanki kirli bir bezle silinmişte iz kalmış gibi.Olmadı servise bir uğrayayım...Teşşekkürler cevaplar için...
|
|
|
|
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
Sıcaktan ve normal bir durum. Terleme çok farklı bir durum ve Menderes gayet güzel açıklamış.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
denizcAn
1. Vites 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı Sorun Benim Aracımda da Oldu Yağ mı Kaçırıyor Dedim Kendi Kendime. Servise Götürdüm. Sıcak Havalarda Bu Tür Olayların Normal Olduğunu Söylediler. Geçenlerde Servise Bakıma Götürdüm Aracı. Motoruda Temizlettim. Şuanda Herhangi Bir Problem Yok.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun. Motor terleme denen şey arabanın motor bloğunun dışında az miktarda yağ lekelerinin oluşmasıdır. Kanımca 5000 kmdeki araç için böyle birşey söz konusu olmaz. Kaldı ki siz nem demişiniz. Araç nasıl olsa garanti kapsamında, kafanıza takılıyorsa servise bir uğrayın derim.
|
|
karayel207
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel207
|
Daha açıklayıcı yazayım.Tatil amaçlı biraz uzun yol yaptıktan sonra aracın motoruna baktım.Yağ doldurma kapağı, motor üst kapağının üzeri felan böyle nemli gibi duruyor. |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben anlamadım
|
|
karayel207
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı karayel207
|
Arkadaşlar 207 aracım 5000 km ye yaklaştı.Aracın motorunun üst kısmında terleme benzeri ıslaklık gözüme çarptı.Sizce bu normal midir?Teşekkürler...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |