![]() |
|
Motor soğutma suyu havası (Çözüldü:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 Saat 18:14 |
||
arkadaşlar ben hava alma yerlerini bulamadım kalorifer hortumunuda bulamadım lpg nin malzemeleri yüzünden ,biri bana hava alma konusunda yardım edebilirmi?
|
|||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çok basit hemen iza edeyim. konunun ilk sayfasını açıp en baştaki yorumunuza gelip sağ üst tarafındaki mesaj seçeneklerin tıklayıp açılan yerde düzenle diyeceksiniz. Konu düzenleme sayfası açıldığında oradan başlığı istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||
Bunun nasıl yapıldığını bulamadım...
![]() Düzenleyen semsword - 26 Temmuz 2011 Saat 12:02 |
|||
"2000 model Peugeot 206 1,6XT 110bg"
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
beni kırmadığın için teşekkür ederim.
eğer hava sıkıntını hallettiysen problemin kalmadıysa konu başlığındaki cümlenin sonuna çözüldü diye kelime ekleyebilirsin.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
||
Çok doğru... Sürekli yazmak zorunda kalıyorum...
|
|||
"2000 model Peugeot 206 1,6XT 110bg"
|
|||
![]() |
|||
||
aracın markası ve modelini imza kısmına taşımalısın.
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Benim arabada (2000 model Peugeot 206 XT 1,6 110bg) motor soğutma suyu havasını almak gerekmiyormuş. Kendisi fazla havayı attıkça suyunun azalması takip edilerek su takviyesi (antifrizli) yeterli oluyormuş...
Cevap veren, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Abıcım sıstemde hava olursa yeterlı sırkulasyon olmayabılır. Su sırkulasyonu olmazsa ısı tasınımı yanı sogutma olmaz. Buda sogutma verımının dusmesıne neden olur... ıcerıde haba olmaması lazım
|
|||
![]() |
|||
||
Resimler benim, 6 senedir koruma yok. Öncesini de bilmiyorum. Araba ferah nefes alıyor... Bana kalsa yazın tampon bile takmadan kullanacam ama ceza meza yerim diye korkuyorum. Geçen cumartesi sisler için tamponu söktüğümde sisler uymadı, ölece gittim parçacıya, araba kuş gibiydi, deli gibi sıcakta fan bile çalışmadı... (Resimlere de ne olmuş anlamadım) İki gündür kısa mesafe dışında kullanmadığımdan hava alma olayını da önemsemedim. Ama Cecoli'nin yazdığından şunu farkettim, iki vida arasında bir de sanırım alyanla açılan bir vida daha var (ben bunun vida olduğunu düşünmemiştim). Büyük ihtimalle bu olmalı tıpa...
Düzenleyen semsword - 22 Temmuz 2011 Saat 09:19 |
|||
![]() |
|||
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
Hararet gostergesı normal degerlerdeyse bı sıkıntı hava yapma falan yok mu demektır o zaman? |
|||
![]() |
|||
||
gerçekten bu havayı almazsak ne olur bizi lütfen bilgilendirin
|
|||
![]() |
|||
||
ressimler seninmi bilmiyorum da seninmiş gibi düüşünerekden bişey farkettim onu söylemek istedim.
senin altta karter koruma yok bir an önce taktır yoksa aracın altını biyere sürtersen delinir yağ boşalır masraf açarsın.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
motoru soğutmak için gerekli su motora gidemez
|
|||
|||
![]() |
|||
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
||
ne olur bu havayı almazsak ?
|
|||
![]() |
|||
||
70-75 civarında
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Hararet gostergesi kactaydi baktiniz mi?
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
evet plastik olduğunda atabiliyor sıcakda yumuşayıp. cem abi sen şanslıymışsın. sibop kapağı uymayanlar napacak (: |
|||
|||
![]() |
|||
||
Benım arabada da yanda duruyor. kucuk allen kafalı sarı metalden ımal edılmıs bır cıvata bendekı... Dıgerıde kalorıfer hortumu ustundekı lastık sibop kapagı. Aklınızda bulunsun her zaman kalıtelısınden sıbop kapagı yanınızda bulunsun. olurda bırgun bu sıbop kapagı patlarsa yenısıne ıhtıyacınız olur. egerkı lastıklerınızın ustunde de sıbop kapagı yoksa sıkıntı.Kısın babamın arabayla gıderken patladı. Bır anda buharların cıkmasıyla beraber antıfırız koktu. Hemen durduk. Bır boru vs patladı gıbı dusunurken bır baktık kı o sıbop kapagının kafası kopmus su fıskırıyor. hemen lastıgın ustunden soktum aldım taktım ısı cozdum :)) Düzenleyen CeCoLi - 20 Temmuz 2011 Saat 15:37 |
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |