![]() |
|
sizce... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2011 Saat 08:52 |
merhaba aracında bass olmucakmı? 1800 w boshman anfi kullanıyorum ben çok memnunum bu arada pionerler kaç watt?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok zor bir soru sordum galiba neyse unutun gitsin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracıma yeni usb mp3 lü 2300 deh pioneer teyp aldım ve fiber class dan yaptırdıgım bagaja malzememe 4 adet 94s pioneer kayık larımı yeni aldım bu durumda sizce nasıl amfi alsam hangisinden alayım yardım edermisiniz
isim:mustafa
Araç:206 x-design
model:2006
Şehir:Adana Düzenleyen firefromsky - 18 Temmuz 2011 Saat 09:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |