|
2.0 hdi partner gaz kelebegi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hamdi
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 12:32 |
Belki ben yanılıyorum ama . birde resim ekliyeyim belki ismi farklıdır turbonun hemen yanında gecen söktük içiresi simsiyahtı tunel speyle temizledik o zaman farkettik..resmini cekip yukluyorum..
|
|
2002 partner hdi 2.0 dizel aracım var adanada ikamet etmekteyim ..
|
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Otuken
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Konum: Orta asya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dizel partnerda gaz kelebegi yokki. blow off yada kacak varsa guc kaybı ondan yasanir.
|
|
hamdi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uyarılarınız için tsk ederim ..geregi yapıldı :))
|
|
2002 partner hdi 2.0 dizel aracım var adanada ikamet etmekteyim ..
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle üyelerimizi tanıyalım başlığı altında yeni konu açarak kendinizi tanıtmalısınız.
ayrıca yaşadığınız ili profilbilgilerinizde girmenizi ve imza bölümünde aracınızın model, motor hacmi yakıt türü donanım vs paylaşırsanız size daha iyi yarcımcı olunur. çünkü bazı sorunlar araçdan araca değişiyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
hamdi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam ustam oncelikle bu forma emegi gecen herkese tsk eder saygılar sunarım.Gecen gun formda okuduktan sonra gaz kelebegini temizlemek için actıgımda kelebegin surekli acık oldugunu gordüm hiç bir sikayetim yok ama gaz a gec tepki veriyor benim arac sorun bundan olabilirmi ,kelebegin surekli acık kalmasının faydası veya zararı nelerdir bundan sonra ne yapmalıyım tekrar tsk eder saygılar sunarım..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |