![]() |
|
16 LA 106 satılmıştır.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 16:54 |
abi kısmet valla ya :) iyi araştırmak lazım..hep acele ettim sıkıntı yaşadım..bu sefer ağırdan alıcam :) |
|
![]() |
|
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolasın ersin kanka..aklım boş şuan :D bugün aradı adam ustam var gösterebilirmiyiz dedi..tabiiki dedim..gittik gösterdik..sıkıntı yok..yarın sabahtan alcaklar satışı..size bişey sorayım..66 tl lik bi cezam var..onu ödemezsem noterde satışa engel teşkil edermi? birine danıştım sıkıntı olmaz dedi.. |
|
![]() |
|
12bine verdim.. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun ..alanada satanada .....şimdi aklında ne var ???
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
sormak ayıptır kaca werdin ?
|
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
|
alanada satana hayırlı ugurlu olur ıns
|
|
![]() |
|
Eren kardesım hayırlısı olsun. bence sana sımdı guzel bır 206 xs gıder :)) Ama temız cınsındenn...
|
|
![]() |
|
üzüldüğün şeye bak..senin motor gücün ve modelin benden yüksek..10binlik araca biniyoz senin kadar vergi ödüyoz biz nabalım :D
|
|
![]() |
|
hmm üzülme hocam ya bunun için, allah kaza bela verip daha yüksek meblağlar ödetmesin :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
daha eski modellerin daha düşük olacağını düşünmüştüm. anladım ki seneye yine aynı ücreti ödeyeceğim.
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ama gerçi aynı kategoriye giriyoruz..7-11 yaş aralığı..1300-1600 motor arası.. normal demekki..
|
|
![]() |
|
benimki 2001 model 1.4 106.. ondan şaşırmıştır.. yanlış baktım herhalde:D |
|
![]() |
|
benim aracınki de 152 ya neden şaşırdın ki buna bu kadar metin hocam?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
nasıl olur benim 307 1.6 benzinli 2004 model 152 tl (6 aylık)
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
152 tl çıktı mahşallah :)
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
hayırlı olsun..
|
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Hayırlı olsun..
MTV'ni ödemeden noter satış vermez.. https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV bu linkten verginin ne kadar olduğunu sorgulayabilirsin. |
|
A3
|
|
![]() |
|
bu aracın vergisini ödemedim daha ben..noter satışından önce ödemem lazım sanırım vergi dairesine..ne kadar 6 aylık ücreti bilen varmı?
|
|
![]() |
|
eyvallah sağolun..bi süre yaya takılcaz artık :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |