|
""Kapı Ses Yalıtımı (Çözümlü)"" resimler 2.sayfa |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | |||
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 Saat 02:02 |
||
Konu hort resimlerin geri donusu yok sanirimm
|
|||
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|||
rzsrht
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Walla hocam çok makbule geçer resimleri tekrar yukleyebilirsen. Nasol yaptigini merak ediyorum doğrusu. Benim araciminda ihtiyacı var
|
|||
niniv
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2013 Konum: antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben fotoğrafları göremiyorum :(
tekrar yüklemeniz mümkünmü |
|||
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
||
Bende de resimler gözükmüyor :( Benimde zangır zungur sesler geliyor içeri gıcık oluyorum. Follow me home'dan sonra buna bakayım bende :D
|
|||
moschino
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|||
coolhortlak_307
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
|
||
20x10 m lıkten aldım 4 kapıya yettı saclara yapmadım sadece doşeme ıçlerıne bagaj plastıgıne yan dırek plastıklerının ıcıne bu yazda davlumbazlara yapıcam teker sesını azaltmak amaçlı
|
|||
coolhortlak_307
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
|
||
arkadaşlar bende yaptım yalıtımı bituself ıle harıka oluyo kapı agırlaşıyo sesler azalıyo kapı sesı toklasıyo yanlız sungerde ınce tercıh yapın lakın doseme kapanmaya bılıyo kastırıp klıpslerı kırıyo araları acık kalıyo bılgınıze
|
|||
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşlar bende yalıtım yapmak istiyorum. özellikle bozuk yollarda kapı döşemelerinden gacır gucur sesler geliyor. içerisi bayram yeri gibi oluyor. bu malzemeleri bauhaus kozyatağında bulabilir miyiz?
|
|||
206 1.4 feline 2006 model
|
|||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
||
Düzenleyen _PunisheR_ - 04 Nisan 2013 Saat 15:08 |
|||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynen katılıyorum birbirimize yardımcı oluruz. thermaflex bundan bende bulamadım bi kaçyere sordum yok var olanda pramit şeklinde. |
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
||
|
|||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende yapmayı düşünüyorum beraber yapatım olmaz mı Aytuğ |
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
hLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fotoğrafları da görmek isterdim. Yenilemeniz mümkünse fotoğrafları yeniler misiniz? Merak ediyorum.
|
|||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
||
konu faydalı olmuş fakat resimler gözükmüyor. havalar ısınınca bende yapmayı düşünüyorum
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
Resimler yüklenen siteye göre belli bir zaman tutuluyor daha sonra siliniyor, burdaki resimlerde zaman aşımına uğramış.
|
|||
svgkhn
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Resimleri neden göremiyoruz acaba arkadaşlar:((((
|
|||
206x-line
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
|
||
kapi klipsleri hangisi resim varsa atarmisiniz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kaputa ben daha önceden yapmıştım. bitüsself yapmana gerek yok en kalınından ısıya dayanıklı ses geçirmez süngerlerden var. ben yapı marketin birinde bulmuştum. kapı içlerine uyguladığım sünger 6mm lik ti yanlış hatırlamıyosam
|
|||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
||
Sadece kaputa yapacaksan bitüself kullanmayabilirsin.Sadece Thermaflex yeterli olur yalnız biraz kalın olsun 15 mm 200 mm iyi olur.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
hasansinayan
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
|
||
Evet on kaputta da bisey yok bu kaputa uygulama yaparkende ilk bituselfi yapistirip üstüne de thermaflex i yapıştığında isleem tamammidir yoksa thermaflex üstüne başka birsey daha uygulaniyormu ona göre bu hafta malzemeleiri almam lazım .
|
|||
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |