![]() |
|
307 xt nedir ne değildir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 00:48 |
||
ben buldum, son mesajların bulunduğu listede konu var eğer yine bulamazsan anasayfadaki aracınız hakkındaki tüm sorular başlığı altında bulabilirsin.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla bulamadım ya açtığımız konuları nasıl bulabiliriz...
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
anladım ama geç kaldık... bir de yeni açtığım konuyu şimdi ben de bulamıyorum...
|
|||
![]() |
|||
||
bence yeni konu açıp forumda kirlilik yapma bu konudan devam et, isteğine göre başlığıda değiştir. Hem senin gibi sormak isteyen arkadaşlar konuyu baştan sona okuyarak bilgi sahibi olurlar. yeniden tartışılmasına gerek kalmaz
|
|||
|||
![]() |
|||
||
değerli dostlar ... hepinize teşekkür ediyorum hassasiyetinizden ötürü, dün itibariyle bu aracı portföyümden çıkarmış bulunuyorum... şimdi yeni bir konu açıcam, orda da pazartesi bakmaya gideceğim 307 ile ilgili aklıma takılanları sormayı düşünüyorum... hayırlı kandiller inşaallah...
|
|||
![]() |
|||
||
evet bunlar gözüken masraflar. birde gözükmeyen masrafları vardır mutlaka bende uzak durman temennisindeyim. sonuçda sana kalmış.
|
|||
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
kardeşim sen buraya en az 4 bın 5 bın tl harcarsın bunun yerıne gıt 5 bın tl daha uzerıne koy saglamını al dosemesı yırtılmıs koltugunda kolcak kırık adamlar arbayı hor kullanmıslar bellı yanı alt takıları felan motor aksamı nasıldır acaba
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
bende yenı degıstırdım bakımda orjıal 220 tl verdım
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bilgin olsun diye söylüyorum aracı al diye söylemiyorum.
cam düğmelerinin üzerinde yumuşak bir kaplam vardır el anahtar yüzük vs değince hemen kalkar. çok zayıf dandik bir kaplamadır. bu yüzden çoğu 307 nin cam düğmeleri sanki eline anahtarı almışsında kazımışsın gibi çizik olarak gözükür.
şöför kapısındaki cam düğmeleri 200-250 tl civarı
|
|||
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Sen bana ilan linkini atabilirsen at ben sana söylerim fiyat uygun mu değil mi sonradan masraf yapacağın araç alma derim.
![]() |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
abi o arabada en aşşa 4000 tl uygunluk yoksa hiç girme..
yoksa üzülürsün..
|
|||
![]() |
|||
||
bana da öyle geldi kardeş, içime sinmedi tabi... direklerde airbag yazısı yoktu gibi... ya arkadaşlar fiyatı burda zikretmeyeyim de fiyatı uygun diye düşündüm ben... bir de bu alt döşeme, cam otomatik düğmeleri falan satılıyor mu acaba
|
|||
![]() |
|||
||
çakmak yeri vardır hem önde hem bagajda. ama çakmak yokdur açık kalmasın diye üzerinde kapak vardır. muhtemelen kapağı uçurmuşlar. hava yastıklarının diğer 2 tanesi orta direklerin üzerindedir perde diye geçer.
arka kapıdaki farklı cam olarak o kapıdan sağlam bi darbe almış gibi geldi bana. alt tarafı düzeltmek için de döşemeyi kesip altına işlem yapımış olabilirler.
|
|||
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
O şekilde içine sinmiyordur eminim bence bulaşma ustaya göstermene bile gerek yok ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ama çakmak yeri vardı boştu çakmak yoktu
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ayrıca o aracı alma bellıkı cok hor kullanılmıs son kullanıcısı olursun o aracın 1 2 fazla ver saglam olanını al benden tavsıye
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
307lerde cakmak yok zaten :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ÖNCELİKLE BAŞIMIZ SAĞ OLSUN... ARKADAŞLAR ARABAYA GİTTİM BAKTIM SABAH... ZATEN FİYATINDAN ÖTÜRÜ ARABADA ÇOK ŞEY BEKLEMİYORDUM AÇIKÇASI... CAM AÇMA KAPAMA DÜĞMELERİ ÇOK YIPRANMIŞ, HATTA ARKA CAMDAKİ KIRILMIŞTI, BİR DE DİKKATİMİ ÇEKEN SOL ARKA KAPI CAMININ ÜSTÜNDEKİ MARKA İSMİ DEĞİŞİKTİ DİĞER ÜÇ CAMDAN, YER DÖŞEMELERİ ÖZELLİKLE ARKA KOLTUĞUN ÖNÜNDEKİ KISIM YIRTILMIŞTI BU DA BANA ÇOK ENTERESAN GELDİ... BİR İNSAN YER HALIFLEKSİNİ NASIL YIRTAR Kİ... ARKA BGAJ KAPISINI KALDIRDIĞIMDA ÜST TARAFTA ÇATLAKLAR DİKKATİMİ ÇEKTİ... ÇAKMAK YOKTU, DÖRTLÜ FLAŞÖRÜN SAĞ YANINDAKİ İKİ SİYAH DÜĞME DE ÇALIŞMIYORDU, BASILMIYORDU, YA DA PREMİUM İÇİN AÇIMIŞ YERLER DE OLABİLİR ... ŞOFÖR KOLTUĞUNUN KOLÇAĞĞI KIRIKTI... DÜŞÜYORDU... ARAÇTA KILIF VARDI KENDİ KILIFLARINA ŞÖYLE BİR BAKTIM SİGARA YANIKLARIYLA DOLUYDU AMA RENGİ KREM DEĞİL DE GRİYE DAHA YAKINDI, BİR DE ARAÇTA PARK SENSÖRÜ YOKTU, YAN KOLTUKLARDA AİRBAG VARDI AMA ÖNDE DE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE 4 GÖRÜNÜYORDU ACABA PERDE AİRBAGLER NEREDEYDİ, ŞOFÖR TARAFINDAKİ YAN AYNA DIŞ KISMA AÇILIYORDU AMA GERİ İÇE DÖNMÜYORDU... ARKA BAGAJDA İSTEPNENİN ÜSTÜNDEKİ HALIFLEKSLİ KISMIN ALTINDA SUNTA VARDI... AKLIMA GELENLER BUNLAR... ARACI SİZCE PAZARTESİ GÜNÜ BİR USTAYA GÖTÜRMELİ MİYİM... YANİ BU KADAR AÇIĞA RAĞMEN MOTORU VE ELEKTRONİĞİ DÜZGÜNSE ALINIR MI... BİR DE RUHSATTA XT YAZIYORDU KONTROL ETTİM...
|
|||
![]() |
|||
||
kaça aldın. bir arkadaşım da 206 xs arıyor.
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |