![]() |
|
pug'suz hayat batsın yere |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 09:29 |
||
üzme be abi inanıyorum öyle ufak bir şey çıkacak ki boşuna ayalrdır uğraşmışım diyeceksin (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sana 307 xsi yada 307 xt premium dan aşası kurtarmaz
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
||
Memlekette olaydim da arabasiz kalsaydim. Basimda bir bela var, satmaya calisiyorum zarar ediyorum, sigorta sirketini degistirmeye kalkiyorum, 3 aylik sigorta parasi kesiyorlar. Sastim kaldim arkadaslar yav.
![]() |
|||
Davranışlarımızdan sorumlu olmanın vakti geldi...
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende sadece 206 tasarımındaki hastalık var diğer modellerde güzel fakat incelik olarak 206 modeli bir değişik. bilgi ekranına baktığınızda o oval verilen şekil aşağıya doğru indiğimizde peteklerdeki o göze çarpan ovallik. ince bir ayrıntı, iki tarafta bulunan hava ızgaraları 3 lü o kadar mı yerleşik olur köşeye ayrı bir hava katmış. gösterge panelindeki ovallik gayet güzel oval olmakla birlikte ileriye doğru verilen kavis ayrı bir hava katmış :)
206 ların ön göğüs ve iç tasarımını kim çizdiyse gerçekten sanat.. ben başka araçta görmedim böyle bir çizim.. :))
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
aynı benı anlatın abı yaw utanmasam wc ye bıle arac la gıdıcem ınan yuremeyı unuttuım
|
|||
![]() |
|||
||
Araba olayında insanın bi tarafı rahata alışmasın arabasız olmuyor.
|
|||
![]() |
|||
||
canım benım satmak ıcın almadım aslanımı ben hatırlatım ama satarsamda alıcam arac 307 xs baska yok usta aslanım da aslanım
|
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Çok iyi anlıyorum seni dostum. Allah kolaylık versin. Ben de bir hafta uzak kalmak zorunda kaldım. Kabus gibiydi...!
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
lanet olsun içimdeki pejo sevgisine
![]() |
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
||
atsan atılmaz evet ama satsan çok güzel satılır hehe (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Aynı durum bende de söz konusu,bir buçuk haftadır arabam yok,memleketten dönmesi ay sonunu bulacak,gelir gelmez yapacaklarımın listesini bile hazırladım diyebilirim,insan gerçekten özlüyor,görmek bile içimi rahatlatıyor..
|
|||
![]() |
|||
||
ben bıle sabah uyandıgımda ıse gıderken once aslanıma bakıyorum sonra dobloya bınıp ıse gıdıyorum aslanımda arkamda baba hayırlı ısler dıo evladım yaw atsan atılmıo satsan satılmıo
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlısı olsun. O zaman ımzayı degıstırelım
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bende dun sattım bugun aglıyorum :(((
Düzenleyen CeCoLi - 13 Temmuz 2011 Saat 14:22 |
|||
![]() |
|||
||
AMİN, AMİN.
|
|||
|||
![]() |
|||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
||
bende 14 mayısta ilk aracıma sahip oldum. Artık bende onsuz yapamayacağımı düşünüyorum. Allah olmayan herkese nasip etsin. olanları da kaza-beladan korusun
|
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
insan alışınca birkere öyle oluyo :)
|
|||
![]() |
|||
||
işyerim taşındığından beri işe servisle gidip geliyorum. araba evde yatıyor pek kullanamıyorum artık. yanlız kullanmasamda eğer orada görmezsem bi parçam eksilmiş gibi olurum herhalde.
üniversitede aracım olmadığı için babamın arabasını özlüyordum. bazen moralim bozuk olduğunda sebebi ne olursa olsun arkadaşın 94 model opel vectrasınla 1 tur atınca hiç bir sıkıntım kalmıyordu. araba sevgisi ayrı bişey.
|
|||
|||
![]() |
|||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
||
bi hafta yetti bana :(
|
|||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|||
![]() |
|||
||
2004 te kendı aracımı alınca babamın aracını ıstemekten kurtulmustum. O gunden bu yana cok sukur pek aracsız kalmadım. Sadece 2005 te 4 ay aracsız kalmıstımda kafayı yıyordum |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |