![]() |
|
BAGAJ CITASI KIRILMASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 21:05 |
||
metınım ama dıkkat edersen c4 de bıle aracın orıjınalı bozulmamıstı sadece on arka tamponlar gerı kalanı gıtdırme yada sısırme bılıosun please
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ahmet orjinalciyim deme aklıma c4 geliyor bak
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
yok arkadasım fıber falan ısım olmaz aracın orıjınalını bozmuyorum ben orıjınalcıyım anlıcam oyuzden orjınal takılacak gene o cıta
|
|||
![]() |
|||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
||
Vay ne parçaymış anam. Yaw şu kırılan veya değiştiğiniz parçaları atmayın ne olur sonradan kesinlikle lazım oluyor evin balkonu parçacı dükkanı gibi :)Lazım oldukça ordan alıyorum:) bu parçayı fiberden yapabilirsiniz.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
olm senin canın saolsun bende seviyorum :)
hani parçayı alcan mecbur bari boya konusunda yardımcı olalım demi. sen merak etme hallederiz yeterki renk koduna göre boya al bide sprey tüpe bastır tamamdır.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
senı sevıyorum metınım yaw saol kardesım
|
|||
![]() |
|||
||
sanayide kaportacılara boya basan yer bul tüpe senin aracın renk koduna göre boya bastır. plastiği boyaman için zımparalaman plastik astarı atman lazım bende var, astarı atınca boyuyacaz sonra kuruyunca vernik atcaz oda bende var boşuna astarla verniğe para verme. vernikde kurudukdan sonra tak eskisi gibi tamamdır. ben çıtaları kendim boyadım bu şekilde.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
kardeslık bu usta ıste yaw metınım ben murat abının yanına gıderken sana da haber verırım cem abıyıde alıcam ben orda bulusuruz ozaman nasıl olur hem gorusmuste oluruz bu hafta sonu gıtmeyı dusunuyorum allah kısmet ederse murat abının yanına
|
|||
![]() |
|||
||
sen renk kodunu söyle tüpe boya bastırırız, bende astarıyla verniği var kısmetse 12 tl ye biter (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
sertan abı olmassa ben parcayı en kısa zamanda alıcam ben boya ıcın saan getırırım olmazmı
|
|||
![]() |
|||
||
abı o parca yokkı sınırden attım afyon kara hısarda kaldı parca
|
|||
![]() |
|||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
He unutmadan servise sordum boyasıyla beraber 200 tl istedi öyle bi hata yapma |
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
![]() |
|||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
Ahmet kardeşim o benim başımada geldi ben plakalık lambalarını degıstırırken oldu dedım heralde klıps vardır cekınce gelır dedım bı cektım kırıldı megersem ıc dosemede vıdaları varmıs hatta o parçayı sokmeye bıle gerek yokmus sen şimdi saglam kısmınıda sok bagaj içinde metrik 10 somun var onuda sok ıkı parcayıda bana ulastır halledelım
|
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
![]() |
|||
||
tamam da neden bagırıyon barnak
![]() |
|||
![]() |
|||
||
çaktırma senede alla alla
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
metınım ben yemedıysem murat abı emın ol yememıstır senın derdın bellı |
|||
![]() |
|||
||
vallamı, bir an içimden arcın biyerlerini bozup senden parça almaya gelesim geldi mangal için değil yanlış anlama parça almaya (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
heyt murat abıme bak tamam abı rakıda benden her zaman basımızda bı buyuk olsunkı akıl danısalım demı ![]() |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mangalda yaparım size:)
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
yok be kardesım yaw antalyadan cıktımda felaket sıcaktı arac 1 2 saate kadar guneste kaldı afyon karahısardamola verdım bagajı kontrol ettım sırada elımde kaldı sanırım caktan mayısmıstı elımde kaldı ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |