![]() |
|
2001 306 XR 1.6 100 hp yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 Saat 22:12 |
|
Ben yeni ölçüm yaptım 50 tllik benzine 130 km şehiriçi vede devamlı soğuk motorla bu havalarda şaşırmadım desem yalan olur ben 50 kr bekliyordum 35 kr civarı yaktı , MAŞALLAH
![]() |
||
![]() |
||
goner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 xs
şehir içi 50tl--100 km
tüp şart oldu.....
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
merzifon da şehir trafiği pek olmuyor bi depo ile 800 ile 850 km arası yol yapabiliyorum fakat istanbul trafiğinde bu rakam 650 ile 700 km arasında kalıyor..
|
||
![]() |
||
Serdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
|
Bende 2000 model 1.6 st.tropez cabrio saibiyim, ama bir depo ile devamli sehir ici kullanimi en fazla 550 km yapabiliyorum, sehir disi denememde ise 600 km yapabildim klima falanda kapali yani :) sizler bu degerlerle süpersiniz valla ben 100 km de 9 litrenin altina bi düssem daha ne isterim ki aracimi devamli devirli kullanirim 2000-2500 devir arasi vites yükseltirim. Neyse az yakanlar sansli cok yakanlarda benim gibi 306 cabrio ya biniyorum diye kendini avutur :)
|
||
Serdar Kapan-Izmir, Avusturya.
2000 model Peugeot 306 Cabrio, 2011 model Hyundai IX35, Tel: 00436764804080 |
||
![]() |
||
|
arkadaşın arbası normal yakıyor benim araçımlada karşılaştırınca bende 306 platınuım kullanıcısıyım en son bayram izininde merzifondan memlekete çanakkaleye giderken 970ıncı km de benzin almıştım bu yolun yaklaşık 700 km si klima açıktı hız da ortlalama 110-130 arası idi bakımları düzenli yaptırmak arabanın yakıtını cidden çok etkiliyor izinde yağını ve filtrelerini değiştirdim dönüşte gece yolculuğu yapmıştım klimayı kulllanmadım 1085 inci km de benzin deposunu fullemiştim ilk depoyu 260 tl ye ikinci depoyuda 256 tl ye doldurmuştum....
|
||
![]() |
||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
benim araca bugun lpg ayarı yapıldı km bozuk malum ama km belli bir yere gittik araç 18 -19 yaktı azımız açık kaldı
![]() |
||
![]() |
||
dsonat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Arkadaşlar merhaba,
Bende 2001 model 306 XR 1.6 100 hp stationwagon almayı düşünüyorum,yakıt nasıldır merak ediyorum,forewerfb nin yazdıkları inanılmaz ama inanın satın almayı düşünüdüğüm aracın sahibide bana o seviyede bi yakıt tükettiğini söyledi,bana göre çok iyi çünkü o fiyata böyle bi araba bulmak çok zor ama tek sıkıntısı km si biraz fazla 180 binde..ama bence doğru ustaların ellerinde bakımı yapılırsa bunun katları yapılabiir..Her bindiğim taksiye bakıyorum km en az 400 binden başlıyor çünkü..:))
|
||
![]() |
||
|
Muhtemelen o 1 lt yakıtta ıcerıde teyp dınlerken aku bıtmesın dıye calıstırırken harcanır
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bakalım neden olmasın
![]() |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Abımıze katılıyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakında sen 1lt ıle 100km gıdersın herhalde
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
![]() ![]() |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Allahtan belanımı istiyorsun.
![]()
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
acaba birde enjeksyonları temizletsemmi daha da düşermi?
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Mükemmel değerler. |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yol bilgisayarini her depoyu fulledigimde sifirlarim. Bu deger(6.2/100) 185 kilometrelik kisimda yapilan degerdi. Simdiden sonrakinde debriyaj yeni oldugundan daha asagi olacagini tahmin ediyorum yukariya neden olsunki ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hadı bakalım bende merakla beklıyorum...
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ben benzinimi aksi bir durum olmadıkça shell den alıyorum. bakalım şuan 550 km yaptım bunun yaklaşık 400 km si 90-150 arası 150 kmsi de 2. ve 3. vites çünü bayağı dağ bayır çıktım. bakalım ortalama yakıt ne olacak.
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Benzın aldıgında ortalamayı sıfırlamısmıydın?
Ben yakıttan da fark ettıgıne emınım. Belkı oralarda cok dandık benzın bulunmuyordur ama ulkemızde oyle kalıtesız yerler varkı aklın durur...
Ayrıca dag bayır olayıda cok etken olacaktır tabıkı...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
koliva en temiz ölçüm yeniden fullediğinde çıkacaktır belki yol bilgisayarında sıkıntı vardır dimi senin yeniden fullemeni bekleyelim ozaman (: kesin cevap belli olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yok abi yakittan kesin degil. Kaldi ki en ucuz yeri bulup benzinimi aliyorum. Kullandigim normal standart 95 oktan benzin. Ben bu olayi olsa olsa suna baglarim. Burada hic dag bayir yok. Eger yokusun basinda gaza yuklenirsen tabiki 13, 14 litre gorebilirsin. Benim durumumda bu faktor olmadigi icin belki oradan kazaniyor olabilirim. Su depoyu bitireyim hele bakalim kac cikacak. Su anda 185 km gitmisim ve 6,2/100 gosteriyor. Daha 450-500 gider bu isik yakana kadar.
Düzenleyen koliva - 12 Temmuz 2011 Saat 11:44 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |