![]() |
|
Uykusuz ve Yorgun Araç Kullanmayalım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 23:15 |
bir cazibede opelde desene :))))) bu gün izmite gittim geldim her pejo gördüğümde korna çalıp geçtim yanından :) araka camdaki adresi bu gün bayağı bir kişiye okuttum :))) sanırım merak edip 20 kişiden 5 kişi girip üye olur sanırım :))) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bugün buradaki kipada (via port) senin plakadan gördüm 34 czb 37 (37 den emin değilim 97 de olabilir) resmini çekicektim de yanlış anlaşılır güvenlik falan çekmedim bende,
açık mavi renkli opel astraydı şimdi çıkan en son kasanın bi altı modeli.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler lütfen bu tür şeylere dikkat edelim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ersin abi, uykusuz ve yorgun araç diyince aracın uykusuz olduğu gibi bi mana çıkmış bende tavsiyene uyarak yola çıkmadan önce aracı güzelce uyutup dinlendirip öyle gidicem artık
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
motor çok tehlikeli donanımı yoksa hiç binilmemeli. geçmiş olsun |
|
![]() |
|
Bizim komşumuz bu sabah motoru ile işe giderken motorda uyumuş ve bir araca çarpıp üzerinden uçmuş.Sonuç çocuğun kalça kemiği kırılmış ve şuan hastanede ameliyat olacağı saati bekliyor.Yinede neyseki Allah korumuş bu şekilde atlatmış.Aman dikkat arkadaşlar kendi hayatınızı düşünmüyorsanız dahi diğer insanlara verebileceğiniz zararları düşünün asla düzgün bir şekilde dinlenmeden direkdiyon başına geçmeyin.Heleki şu yaz döneminde herkes tatil maksadı ile uzun yola çıkıyor.Aman dikkat.
|
|
![]() |
|
allah kimsenin başına kaza bela vermesin .aman direksiyon başında dikkat edelim....
|
|
![]() |
|
Çok Güzel Bir Konuya Değinmişsin Ersinim... Ellerine Emeğine Sağlık Kardeşim...
Bu Konuyu Baştan Sonuna Güzelce Okuyalım Arkadaşlar ..
Kimse Bana Bişey Olmaz Demesin...
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
evet arkadaşlar uykusuzluk çok kötü yolda uyuduğunun farkına bile varamıyorsun kiöse uykusuz araç kullanmasın
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
okan0665 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
bugün aldığım bir haber; arkadaşımın kardeşi, arkadaşıyla konya yolu gölbaşı civarında kaza yapıyorlar. kazanın nedeni aracı kullanan çocuğun bir anlık uyuması, araç 300 metre tavan üzerinde sürükleniyor, araçtaki beş kişiden dördünde birşey yok ama arkadaşımın kardeşinin kafası yere sürttüğü için kafa derisi soyuluyor. Allah'tan kalıcı hasar bırakmamış, beyinde filan, saç çıkmama ihtimali varmış, onun için de plastik cerrahi devreye girmiş, şu anda sorun yok gözüküyormuş. Aman dikkat, uykusuzluk ve alkol çok çok önemli iki kaza nedeni.. |
|
![]() |
|
Güzel paylaşım teşekkürler. Bir çoğumuzun es geçtiği bir konuya parmak basmışın.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
+ 1988 :) Paşlaşım için teşekkürler, Uzun yol yapanlara sıkı tavsiyeler.
Hele benim gibi gece yolculugunu sevip direksiyona yapiştımı 6 7 saat yada 500 600 km yapmadna bırakmayanlar. ![]() Düzenleyen Engin Tepe - 08 Temmuz 2011 Saat 13:41 |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
pug 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
çok gerekli bir paylaşım teşekürler
|
|
ASLANIM BENİM..:):)
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
paylaşım için teşekkürler
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
+ 999
![]() |
|
![]() |
|
+ 999 ![]() |
|
![]() |
|
bide buna ek olarak alkollü araç kullanmasak herşey çok güzel olur
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
paylaşım için teşekkürler :) uykusuz ve yorgun yola çıkmak = trafik canavarı ;)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |