![]() |
|
206 1,4 X-LİNE BENZİNLİ-BENZİN POMPASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2011 Saat 00:10 |
Aslında metin arkadaşımız güzelce açıkladı daha detaylı ne bekliyorsun bilmiyorum. Aslında yapman gereken çok basit, önce forumu biraz gezip baksan şahin peugeot veya peugeot efe kimlerdir nerededir rahatça çözüp atardın (ki ben de bir kaç gündür buradayım bir kısmını hemen çözdüm ![]() şahin peugeot için: http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=125&title=ahin-peugeot-oto-yedek-para-san-ve-tic-ltd-ti çıkmacı sponsor peugeot efe için http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=101&title=peugeot-efe-peugeot-citren-kma-yedek-paralar
|
|
![]() |
|
kukuri ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1972 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hala merakla bekliyorum...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ilk olarak sana daha iyi yardımcı olabilmemi için kendini üyeleri tanıyalım başlığı altında tanıtmalısın.
daha sonra sıfır alıcaksan sponsorumuz şahin peugeot ile görüşmelisin daha uygun fiyata bulabileceğini sanmıyorum.
çıkma konusunda da yine sponsorumuz olan peugeor efe ile görüşmelisin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
birde küçük harfle yazarsanız çok makmubele geçeçek..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
kukuri ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1972 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
MERHABA.206 1.4 BENZİNLİ X-LİNE ARACIM VAR.DÜN AKŞAM İTİBARI İLE BENZİN POMPASI BOZULDU.İZMİRDE UCUZ ÇIKMADA OLUR BULABİLECEĞİM BİR YER VARMI ARKADAŞLAR(YETKİLİ SERVİSLERİ ARADIM.350-450 TL ARASI FİYAT VERİYORLAR)
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
YENİ ÜYEYİM.KUSURUMUZ OLDUYSA AFFOLA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |