![]() |
|
307 ön cam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 08:29 |
orjinalinin fiyatı 700 tl doraglas orjinalin yerini tutmasada iyidir
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doraglas taktır içindeki sensör jeli orjinali oluyor ve sensörün sorunsuz çalışıyor
saygılar |
|
![]() |
|
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
teşekkürler arkadaşlar...
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sensör bir araç donanımıdır.Camla bir ilgisi yok..Aracınızda yağmur sensörü varsa camı taktırmadan önce ustadan garanti alman şart.Zira cam değişimi sonrasında yağmur sensörü çalışmayan durumlar oluyor.Doraglas iyidir..
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 sene önce olimpia taktırdım 250 2 defa sökturdum taktırdım genede olmadı önce su aldı simdi motorun sesini torpidodan duyuyorum markayı bilmem ama ustayı ıyı sec
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
emntstn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1982 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
307 sesnsörlü ön cam fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba?
ben doraglas-350tl, olimpia-250tl teklif aldım.
fiyatlar nasıl? öneriniz varmı acaba?
|
|
2003 307 1.6 16v triptonik-tartarini
Çorlu-TEKİRDAĞ Emin TAŞTAN |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |