![]() |
|
Malesef Akaryakıta zam geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 13:10 |
||
eyvallah arkadaşlar, bu yazmadıklarım içinde birde bu başlıkda olan akaryakıt zamları ve 13 şehitimiz de var. Ne yazıkki öyle bir ülkede yaşıyoruz ki konu ne olursa olsun gündemimiz hemen değişiyor geride kalanlar unutuluyor. Halkın çoğunun zayıf noktası olan futbol ile gündemi baya bir meşgul ederek bukadar şeyi yaptılar belki daha fazlası var eğer gündeme yoğunlaşmak yerine biraz farklı açılara bakarsanız saman altından neler yürütüldüğünü göreceksiniz.
lütfen duyarlı olalım bu 13 şehitten önce kaç şehit vermiştik kimse hatırlamaz vatanını seven sahip çıkan insan hatırlar sadece. resmen kullanıyorlar, kullandırmayın
saygılarımla,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
+1 Çok haklısınız. Uyutuluyoruz...
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
||
+1
![]() |
|||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
hata bizde kardeşim bizde çok sesisiz dün evin orda türk bayrağı stıckerı olan bir arabanın bayrak olan yerini çizmişler .. buralarda bile oluyorsa diyecek pek bişeyim yok açıkçası ...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Medya da iyice yanlılaşmaya başladı. Dün neredeyse bütün gazete ve haber sitelerinde zamla ilgili hiç bir şey yoktu. Bu gece zam geldikten sonra hepsinde manşet ''Benzine Zam''. Dün almasınlar da daha çok kişiye girsin mantığı heralde. Neyse ki ben bildiğim için dün 4,22'den koydum. Bugün baktım 4,33 olmuş.
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
artık ey Türkiye ek olarak;
dün bebek katilleri "demokratik özerklik ilan ettiler
yine dün 13 şehit daha verdik.
uyanmak yok uyumaya devam...
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
haklısın. gündemi fenerbahçenin üzerinde tutarken neler oldu bilmek istermisiniz. (:
buyrun gündemi fenerin üzerinde tutarken neler yaptılar.
-TBMM’de tarihte ilk kez rejimi kilitleyecek boyutta bir “yemin krizi” yaşanıyor!...
-İran ve Suriye Türkiye'yi tehdit etti!
-Dışişleri bakanımız Kıbrıs'ı sessiz sedasız referanduma götürüp satıyor!
-Fırsattan istifade edip generaller ve askerler içeri alınmaya devam ediliyor!
-''Savaşa hazırız'' pankartları ile özerklik değil bağımsızlık planları yapılmaya başlandı!
-BDP Diyarbakır'da kendi meclisini topluyor!
-Devletin görüştüğü ''bebek katili'' BDP'ye yemin et çağrısı yaptı!
-Bir haftada 7 şehit verildi! -Sokak ortasında 2 asker infaz edildi!
-pkklılar Diyarbakır'da kimlik kontrolü yapıp 2'si asker 3 kişiyi rehin aldı!
-Halkın dini duygularını sömüren Deniz Feneri davası sesizce yürütülüyor! -
-İşin özü kamuoyunu uyutmak için fener kurban seçildi... |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Burada bir hafta icinde 3. zam yapildi. Gecen hafta 1,430 Euro'dan aldigim benzin simdi 1,501 Euro. Gecmis olsun.
|
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
gündem bu kadar karışıkken aradan geçiriveriyorlar...
|
|||
![]() |
|||
||
zam haberini bende okudum 10 krş zam gelmiş.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar yeni konu açmadan hatta mesajımın geçen günki mesajımın mürekkebi kurumadan yeniden mesaj atıyorum size.
az önce aldığım habere göre bu gece saat 24:00' de benzin yeniden zamlanıyor. artık geçmiş olsun mu diyeyim geçirmişler olsun mu diyeyim bilemedim.
5 tl hayaldi gerçek olacak gibi gözüküyor (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() halkın unutmuş olsa da
vur zammı vur yakıta vur
olan olmuş ne olur
düşene bir daha vur
|
|||
![]() |
|||
backir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
||
Evet motorine bu gece 24:oo den geçerli olmak üzere 9 krş zam geldi :)) Motorincilere duyurulur
|
|||
2004 Peugeot 206 XT 1.4 90bg 16V
@01.07.2011 Atiker Safefast LPG kit + 40lt ince silindir depo |
|||
![]() |
|||
||
evvvet arkadaşlar bir yeni haber daha aldım hemen siz aynen aktarıyorum. Cep telefonuma Fullden gelen mesajı aynen aktarıyorum.
Değerli Müşterimiz. Motorin zammı 24:00' da pompa fiyatlarına yansıyacaktır. Deponuzu bugün zamsız fiyatlarla FULL İstasyonlarından FULLEYEBİLİRSİNİZ.
alıştık artık
|
|||
|||
![]() |
|||
||
evet arkadaşlar akaryakıt fiyatları okadar çok oynuyor ki her defasında yeni konu açmakdan sa bu başlıkdan devam etmeye karar verdim.
yine yeni yeniden zam geldi ne yazııki (: gülüyorum artık psikoloji kalmadı çünki (:
Akaryakıt şirketleri, benzinin litre fiyatına 6 kuruş zam yaptı. 4,16 liradan satılan 95 Oktan kurşunsuz Benzinin litresi İzmir'de 4,21; Ankara'da da 4,23 liraya tırmandı. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/07/11/benzine-zam-geldi# adresinden alıntıdır.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Artık alıştık. Asıl şaşkınlık yapmadıklarında olacakki o günü ben göreceğimi sanmıyorum.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sorma ![]() |
|||
![]() |
|||
||
koliva kıl payı kurtarmışın (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Burada bu sabah zamlandi. Dun Turkiye'de zamlandigini duyunca 95 oktani 1,430 Euro/litre'den fullmistim. Bugun 1,455 Euro/litre olmus.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |