Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cam filmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

cam filmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cam filmi
    Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 16:22
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

yorumsuz...Ouch

iyide abi yorum yapmışsın nolcak şimdi Sırıtma

ya metin ummadık zamanda bana kahkayayı bastırdın ya aferim sana Embarrassed arkadaşlar noldu  abi dedi ya :))))Embarrassed allah sana uzun öümürler versin :))))))

Amin abi cümlemize (:

saygılar,
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 16:18

yorumsuz...Ouch

ya metin ummadık zamanda bana kahkayayı bastırdın ya aferim sana Embarrassed arkadaşlar noldu  abi dedi ya :))))Embarrassed allah sana uzun öümürler versin :))))))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 16:15
+1
Çarşı küfüre karşı...

Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

herkes kendınce haklı bırseyler yazmıs.benim gorusumde sudur;
Cam filmi egzos yasak o zaman satılmayacak arkadasların dedıgı gıbı.gercı korsan cdlerde yasak ama her taraf korsan cd ve korsan kıtapcılardan gecılmıyor.

bızım yapacak dıyecek bırseyımız yok bence.dava mı acacagız devlete.bunlar yasak denıyor neden satılıyor dıye.acan varsa acsın arkadaslar.

benım arabamda cam fılmı ve egzos vb yasak urunler yok.Sımdılık yok.yalnız taktıracagım zaman bunun cezası oldugunu bılerek taktıracagım.ceza kesıldıgınde kufur etmenın anlamı yok bence.yarın obur gun Allah korusun araba calınır basından polıslık bır olay gecer bu sefer dua edersın o kısıye.
dedıgım gıbı taktırdıgımda kesılen cezayı odemekten baska yolumuz yok.benım dusuncem.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 16:02
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

Cam filmi egzos yasak o zaman satılmayacak arkadasların dedıgı gıbı.gercı korsan cdlerde yasak ama her taraf korsan cd ve korsan kıtapcılardan gecılmıyor.

bızım yapacak dıyecek bırseyımız yok bence.dava mı acacagız devlete.bunlar yasak denıyor neden satılıyor dıye.acan varsa acsın arkadaslar.

benım arabamda cam fılmı ve egzos vb yasak urunler yok.Sımdılık yok.yalnız taktıracagım zaman bunun cezası oldugunu bılerek taktıracagım.ceza kesıldıgınde kufur etmenın anlamı yok bence.yarın obur gun Allah korusun araba calınır basından polıslık bır olay gecer bu sefer dua edersın o kısıye.
dedıgım gıbı taktırdıgımda kesılen cezayı odemekten baska yolumuz yok.benım dusuncem.

atakan senin dediğin nokta devletin hem sigara sattırması hemde sigara içenlere ceza yazması olayına benziyor,

egsoz konusunda madem gürültü kirliliği yapıyor ozaman ferrarinin veya bir yarış motorunun üzerindeki orjinal egsoza neden izin veriyorlar anlamış değilm. Özetle bu kanunlar parası olana göre ayarlanıyor arkadaş,

film için 3-5 fazla verin işletin ruhsata, zaten ödeyeceğiniz cezalar daha pahalıya geliyor. Ben mesela güneşte gözlerimi açamıyorum çok rahatsız oluyorum bu sebeple rapor alıcam daha sonrada araca film çektircem, polis sorarsada güneş rahatsız ediyor al sana rapor dicem başka çıkar yolu yok.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 15:59

yorumsuz...Ouch

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 15:06
yorumsuz...Ouch
Yukarı Dön
yeditepely Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yeditepely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 14:38

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 13:28
film hakkında kaza konusunda size hak veriyorum. ama sanırım kanunlar çerçevesinde bukadar detaylı tartışılmadığını sadece benim anlattığım kadarı ile sınırlı kaldığını düşünüyorum.
Yukarı Dön
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 13:16

arkadaşlar ufak bir araştırma yaptımğımda polisin filmli cama yasak koymasının iki sebebi var.

ilk olarak herkezin bildiği gibi rutin çevirme olsun başka bişey olsun polis aracın içindekileri göremediğinde cezayı yazıyor. bunun önlemi olarak polis çevirmesine denk geldiğinizde camları indirip eğer karanlıksa da tepe lambasını yakmanız onlar için daha iyi olacaktır. Bu sebeple de ceza yazacağını pek zannetmiyorum.

diğer konu ise filmli camın kaza anında kırılsada dağılmaması yani aracın içinde sıkışan kişinin camdan çıkarılması gerekdiğinde film sebebi ile zorluklar çekilmesidir. Yani aracı sürenin güvenliği için film istenmiyor. Bunun çözümüde çok basit 100-200 tl film çektirme parası vereceğinize 400 tl ye lazer ile cam kararttıklarını duymuştum. Eğer bu şekilde yaparsanız ne muayenede ne çevirmede nede kaza anında hiç bir sıkıntı çıkmıyor bilginize.

film çektirme konusuna gelince bende tasvip etmiyorum ama yeri geliyor eşim aracı alıp trafiğe çıkıyor ve bayan olduğunu gören "maganda" tipli insanlar trafikte sıkıştırmaya çalışıyor zor duruma düşürüyor rahatsız ediyor. Benim de tek çarem aracın içinin gözükmemesi yani film çektirmek oluyor. Demek istediğim bu kanunları koyarken böyle durumlarda göz önünde bulundurulmalı. kısmet olursa lazer uygulaması ile halledeceğim inşallah.
şöyle bir durum var cam filmi güvenlik amaclıylada çekiliyor illa siyah olacak diye kaidede yok.ayrıca belirtmek isterim lazerli camlar da cezaii işlem görüyor .) sıfır araç satan bayide çalıştığımdan dolayı emniyetten bizden istenilen araçların teknik belgelerinde camlar için siyah lazerli camdır yazısının konulmasını aksi taktirde sıfır araçlara ruhsat plaka verilmeyeceğini belirttiler.30a yakın aracımız emniyette dosyada takıldı yeniden teknik belgeleri basıldı ve o şekilde plakalandırıldı.amaçları sonradan renklendirilmiş cam  takan araçları tespit edip cezai işlem uygulamak.diğer dediğiniz konuya katılıyorum.siyah film eşgal belirlemede polislerin işlerini zorlaştırıyor.yasak olmasının sebebi budur.tam tersi camı tuttuğu için kazalarda patlayan cam dağılmaz kalıp şeklinde çıkar yaralayıcı değildir. hırsızlık durumlarında trafikte ışıkta beklerken bir hırsızın camı patlatıp notebookunuzu çalma gibi birdurum sözkonusu olamaz bir kaç dk içinde anca cam dagılır.siz ilk darbede zaten araçtan fırlarsınız.geçen ay kaza yaptım ön yolcu koltugunda oturuyordum camlar filmliydi bulunuduğum kapının camı tuz buz oldu ve film tuttugundan dagılmadan kucagıma düştü ve yaralanmadım.diğer türlü kaza yapan araçta itfaiyenin araca girmek için camfilminin tuttugu camı indirmek saniyelerini almaz. çünkü oldugu gibi çıkar.
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 08:57
arkadaşlar ufak bir araştırma yaptımğımda polisin filmli cama yasak koymasının iki sebebi var.

ilk olarak herkezin bildiği gibi rutin çevirme olsun başka bişey olsun polis aracın içindekileri göremediğinde cezayı yazıyor. bunun önlemi olarak polis çevirmesine denk geldiğinizde camları indirip eğer karanlıksa da tepe lambasını yakmanız onlar için daha iyi olacaktır. Bu sebeple de ceza yazacağını pek zannetmiyorum.

diğer konu ise filmli camın kaza anında kırılsada dağılmaması yani aracın içinde sıkışan kişinin camdan çıkarılması gerekdiğinde film sebebi ile zorluklar çekilmesidir. Yani aracı sürenin güvenliği için film istenmiyor. Bunun çözümüde çok basit 100-200 tl film çektirme parası vereceğinize 400 tl ye lazer ile cam kararttıklarını duymuştum. Eğer bu şekilde yaparsanız ne muayenede ne çevirmede nede kaza anında hiç bir sıkıntı çıkmıyor bilginize.

film çektirme konusuna gelince bende tasvip etmiyorum ama yeri geliyor eşim aracı alıp trafiğe çıkıyor ve bayan olduğunu gören "maganda" tipli insanlar trafikte sıkıştırmaya çalışıyor zor duruma düşürüyor rahatsız ediyor. Benim de tek çarem aracın içinin gözükmemesi yani film çektirmek oluyor. Demek istediğim bu kanunları koyarken böyle durumlarda göz önünde bulundurulmalı. kısmet olursa lazer uygulaması ile halledeceğim inşallah.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 01:10
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Kesinlikle değişen bir yok ErcanKarşı size karşı olduğum için özür dilerimSırıtma  

estafurullah :) ne demek yaw özür :) bilgi fikir paylaşımı yapıyoruz şurda :DEmbarrassed
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 01:09
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

evet tartışsak da değişecek bir şey yok taktıracağız, ihlal edeceğiz, arada ceza yersek görevini yaptığı için insanlara söveceğiz (Muhammet arkadaşımızın dediği gibi tersi olması gerekirken!, hem arkadaşımızı tebrik ederim taktırıp cezasına razı olabiliyor)..

Ama konuda yine susamayıp Ercan arkadaşıma karşı gelmek istiyorum:D cezalar zengin değil, eğer cezalar gerçekten caydırıcı olsa bu kadar ihlal etme, karşı gelme vb. yaklaşımlarda bulunamazdık. 

isim vermeyeyim, bulunduğum bir ülkede herkes inanılmaz yavaş kullanıyor kimse olmasa bile falan, dedim nasıl sağlandı bu:) bir kere saygı söz konusu  ve inanılmaz ağırlıkta ceza puanları ve paralar, ikincisi cctv var (closed circuit tv ki mobese olarak da anıyoruz kendilerini) üçüncüsü bazı hızlarda ehliyeti almayı geç sürücüyü yargılayıp hapse bile atabiliyorlarmış. suçlamayı öğrenmek isteyene: adam öldürmeye teşebbüs:) bilmem anlatabildim miGöz Kırpma

iyi diyorsun hoş diyorsunda o gelişmiş ülkelerde olan sistem türkiye gibi gelişmekte olan ve 20 yıldır ab kapısında sürünen bir ülkede ne zaman gelir ve adalet olur.cezalar zengin demedim ayrıca dayılar zengin ;) hangi cezamız caydırıcı tecavüz edenlerin mi adam öldürenin mi ooo ooo katliam yapanın mı ?? bu ülkede ciddi ciddi adalet var mı??? işte tarşıssak boşş sistem şuan bu ve bu ülkede yaşıyorsak egzoz cezamızı film cezamızı paşa paşa verir yine yolumuza devam ederiz ;)
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 01:07
Kesinlikle değişen bir yok ErcanKarşı size karşı olduğum için özür dilerimSırıtma  
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 01:01

Geçen ay Samsun'da sanayiiden otogara giderken bölünmüş yolda ceza yedim. 290 lira. İtiraz ettim. Benim önümde seyir halindeki araç da benimle aynı hızdaydı. Ona neden yazmadınız da bana yazıyorsunuz onun plakası 55 diye mi yazmıyorsunuz. diye sordum. Biz bize bildirilene göre işlem yapmak zorundayız dedi. Geri döndüm radarın yanına vardığımızda 55 plakalı bir x5 kaptırmış geliyor amma deli gibi gidiyor. Baktım polisin elinde radar cihazı bir oyana bir bu yana sallıyor. Büyük ihtimalle de plakayı tespit edemesin diye yapıyordu. Tamam eğer hızlıysam bana kanunları uygula ancak herkese de eşit uygula.  bana özel kanun mu var?  

Şimdi bu adalet nerde? 55 plaka Samsunda bu ülkenin evladı da 60 plaka Samsuna gittiğinde uzaydan mı gelmiş oluyor?

Bazı araçlarda abart egzost fabrika çıkışı var. Bazı araçlarda da renkli cam fabrika çıkışı var. Peki yasaksa bunlar neden cezaya tabii tutulmuyorlar? 

Kimin adaleti? Uygulamayı yapanın adaleti olmuyor mu bu? Başlarım böyle adalate Confused 

Tamam herkesin polisi kendi vicdanıdır. Lakin polislerin yaptıkları keyfi uygulamalar kamu vicdanının hangi köşesinde yer buluyor. 

Kanunlar herkes içindir. Kişiye özgü kanun olmadığı gibi uygulayan da kişiye özel uygulama yapamaz. Yaparsa da küfrü yer. Kimse kusura bakmasın.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 00:59
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

Tüv cam filmini onaylamıyor :) hafif hasar olarak geçiyor sadece o onay değildir.. polislere küfredenlere de şunu söylemek istiyorum cam filmi yasak bazı yerlerde yazılmıyor dıye hıc bı yerde yazılmaması dogrumu sizce ?  ayrıca size ceza yazan polis başka bi yerde yazmayan polisle aynı kişi mi ? sizce tolerans tanıması kötü bişeymi? ha tolerans tanımasın diyorsanız her çevirmede söyleyeceksin kardeşim bana ceza yaz diye once kendın başlayacaksın itiraz etmeyeceksin..  çogu çevirmelerde polislerin yanında bulunuyorum görüyorum filmli araçlara ceza yazacak olduklarında herkez itiraz ediyor tek benmi varım diye herşeye biyerden başlamak lazım sen yapma başkaları yapıyor diye senınde mı yapman lazım illaki kuralı ıhlal eden yer cezayı bu kadar basit bende de en koyu film var ceza yesem tek kelıme edemem çünkü cezası oldugunu bıldıgım halde onu goze almısımdır zaten cogu herkezde filmi cektırırken ceza yıyecegını dusunerek cektırıyor... takıyoruz egzozu cekıyoruz fılmı sonra ceza yazan polislere kızıyoruz bırakın kardeşim böyle şeyleri herkez aklı  başında insanlarsınız ya polis görevini yapıyor diye kızıyoruz aslında tam tersi olması gerekırken yazık...

Haklısın kardeşim.
Ben arabamı aldığım zaman eski sahibinin yapmış olduğu film vardı. Kalitesiz film olduğu için güneşten dolayı solmuş ve şuanda film olduğu belli olmuyor. 2011 sonunda fenni muayene zamanım geliyor. Fenni muayeneyeden sonra filmleri yenileyeceğim. Ceza yersem de öderim. Ceza yeme riskini göze alarak çektireceğim filmleri.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 00:58
evet tartışsak da değişecek bir şey yok taktıracağız, ihlal edeceğiz, arada ceza yersek görevini yaptığı için insanlara söveceğiz (Muhammet arkadaşımızın dediği gibi tersi olması gerekirken!, hem arkadaşımızı tebrik ederim taktırıp cezasına razı olabiliyor)..

Ama konuda yine susamayıp Ercan arkadaşıma karşı gelmek istiyorum:D cezalar zengin değil, eğer cezalar gerçekten caydırıcı olsa bu kadar ihlal etme, karşı gelme vb. yaklaşımlarda bulunamazdık. 

isim vermeyeyim, bulunduğum bir ülkede herkes inanılmaz yavaş kullanıyor kimse olmasa bile falan, dedim nasıl sağlandı bu:) bir kere saygı söz konusu  ve inanılmaz ağırlıkta ceza puanları ve paralar, ikincisi cctv var (closed circuit tv ki mobese olarak da anıyoruz kendilerini) üçüncüsü bazı hızlarda ehliyeti almayı geç sürücüyü yargılayıp hapse bile atabiliyorlarmış. suçlamayı öğrenmek isteyene: adam öldürmeye teşebbüs:) bilmem anlatabildim miGöz Kırpma

Düzenleyen mustafa_uslu - 06 Temmuz 2011 Saat 00:59
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 00:47
bu ülkede adalet yok arkadaşlar dayınız varsa korkmayın :) vergisini verip egzos alırız fiş kestiririz satan kişide vergisini verir,takmayıp zurna niyetine mi çalacaz :D takarız cezasını da veririz napalım ülkem aç emniyet müdürlüğü aç polisi aç ama dayılar zengin ;) (ödediğimiz vergi ve cezalarla zengin) dayın varsa korkmucan ;) ne kadar konuşsak tartışsak boş ;)
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 00:21
cezası var evet yasak kurallara göre ama ben ön camada çektiricem kimse engelleyemez araba benim değilmi kardeşim.Sırıtma
bi keresinde film yüzünden durdurdular bende görevli polise dedim ki usta senin aracını biliyorum plakasıda bu v.s. sen neden filmle dolaşıyosunda kalkıp beni uyarıyosun dedim. bana verdiği cevaba bakarmısınız; bas git hadi bi daha görmeyim dedi. bende bundan sonra sık sık görüşürüz merak etme dedim. aramız iyi maşallah. Kahkaha
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2011 Saat 00:20
Orjinalini yazan: husames27 husames27 Yazdı:

Arkadaşlar film neden yasak?Adam öldürürsün kaçarsın eşgalini belirlerken polis zorlanır onun için yasak.Belki bizden birimizi vurdu 6 numara film araçla kaçıyor polisde de eşgal olmasına rağmen farketmiyor.Zor gibi ama olur mu olur...İşte bu yüzden filmden durdurursa cezamızı yemekten başka çare yok.Bende de film var yakalanırsam öder yola devam ederim.Ama bu filmlerin TÜV onaylı olması ayrı bir mesele :)
Tüv cam filmini onaylamıyor :) hafif hasar olarak geçiyor sadece o onay değildir.. polislere küfredenlere de şunu söylemek istiyorum cam filmi yasak bazı yerlerde yazılmıyor dıye hıc bı yerde yazılmaması dogrumu sizce ?  ayrıca size ceza yazan polis başka bi yerde yazmayan polisle aynı kişi mi ? sizce tolerans tanıması kötü bişeymi? ha tolerans tanımasın diyorsanız her çevirmede söyleyeceksin kardeşim bana ceza yaz diye once kendın başlayacaksın itiraz etmeyeceksin..  çogu çevirmelerde polislerin yanında bulunuyorum görüyorum filmli araçlara ceza yazacak olduklarında herkez itiraz ediyor tek benmi varım diye herşeye biyerden başlamak lazım sen yapma başkaları yapıyor diye senınde mı yapman lazım illaki kuralı ıhlal eden yer cezayı bu kadar basit bende de en koyu film var ceza yesem tek kelıme edemem çünkü cezası oldugunu bıldıgım halde onu goze almısımdır zaten cogu herkezde filmi cektırırken ceza yıyecegını dusunerek cektırıyor... takıyoruz egzozu cekıyoruz fılmı sonra ceza yazan polislere kızıyoruz bırakın kardeşim böyle şeyleri herkez aklı  başında insanlarsınız ya polis görevini yapıyor diye kızıyoruz aslında tam tersi olması gerekırken yazık...
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 23:23

Herşey adalet için arkadaşlar ortamı germeye gerek yok trafık cezası yedıgınız zaman ceza tutanaklarını yollayın bana Staritiraz edelim herkese iyi geceler arkadaşlar

PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2154 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6695 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 124 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 108 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 109 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 713 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 123 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 150 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 845 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 335 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 526 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 408 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107817 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1646 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3416 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10377 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9320 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1162 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1401 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English