![]() |
|
Artık sesim çok çıkıyor(güncellendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mestmes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2012 Saat 19:39 |
herkese iyi günler dileyerek kendmi tanıtayım adım mesut ist üsküdarda oturuyorum ve 2006 model 307 1.6 hdi premium arac aldım ve 10 gündür ufak tefek işleriyle uğraşıyorum sizden daha önce başına gelen var ise bir sorum olacak; park sönsörü arızası vardı ve arızalı sensörler değişince ekrana mesafe bilgisi çıkmaya başladı, ama ses yok. eğer fikir verebilirseniz çok minnettar olurum. biraz karmaşık bi sistemi var ama güsel araç. daha önce c-max kullanıyordum. aynı motora sahip c-max a göre tek kötü tarafı sesi açınca kapılardan gelen ve insanı soğutan tırıltılar.
|
|
yolunuz açık olsun
|
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler arkadaşlar. Kısa vadede amfi alma durumum yok malesef verebileceğim son paraları da arka midlere verdim. Ama birkaç ay sonra belki ucuz yollu elimdeki amfyi de korumak amaçlı bir mono amfi alabilirim.
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o teyp o midleri belicekmi ? hiç sanmıyorum + midi anfiye girmedikden sonra verim alamazsın totalde 150 170 rms ses eder o midler tahmini ve o teyp onları beslemes teyp in çıkışlarını yaktıgınla kalırsın araç modelini söylersen çerçeve konusundada yardımcı olmaya çalışırım |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güle güle gümbürdet
|
|
![]() |
|
ben pioneer 4350 dvd ile başladım+ 2 takım mid alcam. infinity referance olacak. onları direk teyp çıkışından alcam. sonra jbl gto 1004+ sierra mono amfi alcam
Elimde şuan sadece 4350 dvd var double . çerçevem olmadığı için takamıyorum |
|
![]() |
|
Evet bende aynı fıkırdeyım
![]() Ya 5 kanal bır amfı olacak yada bu amfıye ek bır sub anfısı
|
|
![]() |
|
Tesisatın hayırlı olsun arkadaşım,bende yakında ufaktan bir tesisat düzenlemesi yapacağım,artık keseye göre doğubanktan bişeyler ayarlarız. |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
o 4 kanal anfi uzun vadede kesinti yapar bence 5 kanal yada o 4 kanala + olarak mono anfi almanı öneririm ben
|
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Sistem güncellendi. Sistemin son hali ilk sayfada.
|
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
deprem ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kicker l7 30 cm koy ıkı takımda mıt koy ondan sonra müzik dinlemeye başla.
|
|
deprem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Artik sesim daha da cok cikiyor :)). Simdi bir iki guncelleme yaptim arka pandizota 500 watt pionner takildi ses benim zevkime gore ayarlandi simdi daha keyifli hale geldi araba :)
|
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
hayırlı olsun :) darısı olmayanlara :) buluşmada artık dinleriz sesi :)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
canını sıkma kardesım duzelır buyuk bır ıhtımalle kucuk bır sorundur bence onun arkada dedıgım gıbı kucuk bır hoparloru var bagajda amfıyı falan takarken kablosu cıkmıs olabılır en kısa surede cozersın ınsallah |
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Teşekkürler Osman abi, Sercan. Darısı başınıza ![]() ![]() Ayrı olarak Erhan abime çok teşekkür ediyorum sağ olsun çok ilgilendi gün içinde birkaç kere aradı durumu sordu sabah ben gitmeden önce teypciyi arayıp bilgi vermiş çok yardımcı oldu bana.
Düzenleyen hardtouch - 06 Temmuz 2011 Saat 00:05 |
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
hayırlı olsun tarkan kardeşim güle güle avazın çıktığı kadar dinle..
![]() |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
hayırlı olsun kardesım neler taktırdın marka olarak orjınal teyb duruyormu.park sensoru arkada tapmunun altında beynı acaba bagajda kucuk bır hoparloru var ses sıstemı takarken kablosu falan cıkmıs olmasın
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar Erhan abini tavsiye ettiği yere gittim bugün ve yaptım ses sistemini. 950 lira gibi bir fiyat çıktı ama içime sindi güzel de olduğunu düşünüyorum. Artık benim de sesim çok çıkıyor
![]() Biraz önce garaja yanaşırken fark ettim park sensörümün sesi çıkmıyor bu neden olabilir ki ses sistemiyle alakası var mıdır acaba? Çok fena moralim bozuldu durduk yere
![]() |
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
Evet Tarkan seve seve yardımcı olurum kardeşim sana. Arkadaşım var bu işi yapıyor ve elindeki malzemelerin hepsi profesyonel malzemeler. İstersen bi görüştüreyim, eminim memnun kalırsın. En azından benim aracımdaki sistemi biliyorsun.
|
|
![]() |
|
tarkan erhan abının tanıdıgı yer var kecıorende o sana yardımcı olur
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Arkalara kolon koymayacak mıyız peki arkadaşlar herkes sadece öne komponet yazmış.
|
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |