|
306 YARDIM ( uygulama yapıldı foto 2.sayfada) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 09:07 |
||
Amin Cümlemizin İnşallah Değerli Kardeşim... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
:))) olur kardeşim :))) hani şu kapı iç döşemeleri varya kumaşlı olan kısımlar oraları diorum ...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi neresi orası beraber yapalım hatta sen yap güzel olursa ben de yaparım :D
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende aracın kapı iç yarım döşemelerine taktım kafayı :))) bi el atmam lazım onalrada zaman işte :))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam ellerine sağlık yaa ben iki kez boyadım ama havalandırma ızgaralarının olduğu kısmı sökemedim nası başardın onu yau...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
albayım inşallah hayalin gerçek olur.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kendime Sokak Arasında Ufak Bir Garaj Tarzı Bir Yer Kiralardım Sırf Aracımla Başbaşa Kalıp Bütün Aksesuarlarını Kendi Zevkime Göre Boyayıp Tasarlardım. A dan Z ye Aklına Ne Geliyorsa Garajda Bütün Alet Hedevatlarımı Hazır Tutup Aracımın Ufak Tefek Bakımlarını Kendim Bile Yapardım... Hayalimde Öyle Bir Proje Var Dur Bakalım Yakındır... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 27 Temmuz 2011 Saat 09:06 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
burda amacım kendim bişeyler yapmak yoksa git sanayiye 50 tl ver boyat ama kendin yaptınmı çok başka oluyor. baktıkca zevk alıyorum
|
|||
turan306xr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Merhaba arkadaşım Lumar da kaplama yaptır. Gayet güzel oluyor. Torpido rengine yakın renk seçersen belli bile olmaz.
|
|||
TURAN 306 XR 1997 OTOMATİK
0532 226 52 94 HADIMKÖY/İSTANBUL |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
isteyince nekadar güzel oluyor dimi. tebrik ediyorum farklı bir havası olmuş hatta orjinal gibi olmuş çok güzel işçilik nazar değmesin.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok güzel olmuş. Emeğine ve ellerine sağlık.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vallahi merakla bekliyoruz ... :)) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Masallah hadı bakalım yenısını beklıyoruz :))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
olay tamamdır ersin yakında yeni bir uygulama daha geliyor.bekleyin
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
okanım ...olayı bitirmişin ... işte budur ya .. vallahi helal olsun... güle güle kullan..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teşekkürler beyler. yakında başka uygulamalarda yapıp yayınlicam
|
|||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Emeğine sağlık gerçekten çok hoş olmuş...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gayet Güzel Olmuş. Emeğine Sağlık..
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 25 Temmuz 2011 Saat 21:55 |
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zuperr olmuş emeğine sağlık 306 bir başka diye düşünüyorum aman kimseler kıskanmasın
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |