![]() |
|
rolantide titreme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
fcesur77 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Saat 10 Dakika önce Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 5 Dakika önce Saat 09:52 |
|
Hocam merhabalar. Aynı sorun bende var araç da aynı. Yolda bir şey yok araba ne zaman kendini rölanti devrine atıyor o zaman titreşim başlıyor. Sanki araca 60-70 rpm rölanti devri verilse düzelecek. Siz nasıl çözdünüz yorum yapar mısınız görürseniz.
|
||
![]() |
||
cetbugra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam sanırım tecrübelisiniz bende de 2015 508 1.6 blue hdi active paket eat6 var.Aracı yeni aldım fakat ışıklarda bende de böyle rölantide titreme döngüsü gibi bir şey oluyor sebebi ne olabilir yakın zamanda trigerini değişeceğim yetkili serviste fakat geçmezse diye korkuyorum.
|
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İnsan bir marka model motor tipi yazar . Ben şimdi hangi motor tipine göre yorum yapayım
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
ibrahimlule ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: Bingol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahimlule
|
Ariza sebebi bulunabildimi acaba, üzerinden çok zaman geçmiş :
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
+1 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sabah 5 te cıksam 6.30 7.00 cıvarı adapazarında olurum hava aydınlanır ondan sonra bılecık yolu saten senden havadıslerı aldım gun ısımız olucak rahat olucak sanırsam dusundun ıcın cok saol metınım eksık olma Düzenleyen ahmetsemiz - 30 Haziran 2011 Saat 16:16 |
||
![]() |
||
|
bugun yarın zor ama ctesı baktırcam artık
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Mümkünse gece değilde gündüz yol gelmeye çalış. Yollarda çok fazla çalışma var gece zor olur,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Ahmet kardeşim ya motor kulakçıkların aşınmıştır yada şanzuman takozun aşınmıştır başka şık yok o olay ersindede vardı takoz değişti gitti sevgiler
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
ozletırmıyım hıc metınım kurban olsunlar sıze allah nasıp ederse pazar gece 04:00 05:00 suları cıkıcam yola temmus 4 ızın baslıo temmus 11 son 12 sabahı ıstanbuldayım ıns
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Ahmet gitmeden bir baktır bizide haberdar et yolda sıkıntı yaşama kendi aracımızmış gibi üzülürüz biliyorsun.
ayrıca gidicen nezaman gelicen bizi senden mahrum bırakma özletme kendini, bak özlemem sonra ha.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ılgı ve alakanıza cok tesekkur ederım metın bey bak cok duygulandım
|
||
![]() |
||
|
onaylandı.
gelebilirsin, (:
|
||
||
![]() |
||
|
basarsam gaza sadece tozların ıcıncen gelen egzos sesımı duyarsınız kardes kardes yanınızdan gelsem olmamı
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 30 Haziran 2011 Saat 14:57 |
||
![]() |
||
|
ahmetim yere bakanım yürek yakanım, gaz kelebeğini temizlettir bide map mı öyle bişey var onuda temizlettir ayarı kaçarsa kaliprasyonunuda yaptır sonra baz gaza ahmet baz gaza (: |
||
||
![]() |
||
|
olabılır berkay abı onu yaptırım cunku yola cıkıcam sıkıntı yaratmasın bana
|
||
![]() |
||
|
Ahmet, gaz kelebeğini bir temizle derim.
|
||
![]() |
||
|
ama her zaman yapmıyor motor kulakları saglam baktım ve baktırdım kımı zaman durdugum zaman yapıyor kımı zaman yapmıyor anlamadım
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Rolanti motorundan da yapabilir.Yada gaz kelebeği pislenmiştir....
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |