![]() |
|
0 peugeot alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2011 Saat 16:54 |
|||
Peugeot ve VW ni veya diğer markaları bir tutmayın. Peugeot'la girdiğiniz bir viraja VW le girin ???? aynı hızla bakalım hangisi savrulacak ? Peugeot ne olursa olsun yolda tutar kolay kolay yolda kalmazsınız,yakıtı azdır,diğer markalar gibi zarta zurta arıza vermiyor. ben kendimi bildim bileli babam hep Peugeot'a biner. şimdide ben aynı şekilde. Peugeot bambaşkaa... şunu aklınızdan çıkartmayınki Peugeot'un Ölüsü de Diriside işinizi daima görür.
|
||||
![]() |
||||
Halit_KUCUKYILMAZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halit_KUCUKYILMAZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
PEUGEOT 206 1.6 XT
|
||||
![]() |
||||
havimoreno ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2010 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı havimoreno
|||
2004 model 1.4 hdi peugeotum var, param olsa ilk alacağım araç 3008 hibrit olur.
Mükemmel bir araç avrupada satışı başladı Türkiye'ye gelse hemen gidip test sürüşüne katılacağım. i love you peugeot... |
||||
![]() |
||||
albaywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı albaywolf
|||
Gazetede gördüm jetta 44.200 tl. Bu boş fiyatıdır muhtemelen full modeli de 55.000 olsun...
|
||||
![]() |
||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
3 model kullandım doyamadım.....
|
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
208 geliyorrrrr :)
|
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Fıstık gibi alınır keyfi çıkartılır.
![]() |
||||
![]() |
||||
albaywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı albaywolf
|||
Kim ne derse desin bence konuyu açan arkadaş haksız sayılmaz. Herkesin kendi tercihi sonuçta pejo seçenin de honda seçenin de kendi çapında nedenleri var. Yanlış anlaşılmasın ben de 2000 model 406'ya biniyorum satın alım süresince sorduğum her 4 kişiden 3'ü pejoya binilmez dedi (sadece 406 için değil genel anlamda pejo için). Ha bana sorarsanız o zaman sen niye biniyorsun diye, ikinci el farklı sıfır farklı. Benim aldığım araç fiyat emsallerine göre oldukça iyi sayılır. Ama sıfır alırken marka ederi çok önemli ve bu yüzden peugeot fiyatına göre hiç de cazip görünmüyor.
|
||||
![]() |
||||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|||
bugati'ten şaşmican arkadaş. ne o öle diğer modeller falan :))
|
||||
2003 model 206
|
||||
![]() |
||||
|||
Bu tür konularda aranızda söyleyecekleriniz var ise foruma açık şekilde yapılmaz bu. MSN den yada özel mesajdan yapabilirsiniz. Küfür etmek ne kadar yanlışsa bu yazılanlar ve yapılanlarda o kadar yanlış...
|
||||
![]() |
||||
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|||
Alınır Niye Alınmasın. 0 Peugeot'a Binmenin Keyfi Farklı.
|
||||
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
||||
![]() |
||||
|||
hocam küfür bizde etmek istemiyoruz ama refleks olmuş---bunu şahsınıza alınmyın lütfen takılıyorum sadece dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat oluyor arada bir mazur görün
![]() |
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Kufur etmek hic bir sekilde ve hic bir durumda dogru degildir ve tasvip edilemez. Size bir kisi kufur etmis olsa dahi sizin ona kufur ile cevap vermeniz, sizin o kisiyle aranizda hic bir fark olmadigini gosterir. Kaldi ki forumda ust duzeyde olan, sorumluluklari olan kisilerin forumdakilere ve ileride bu forumu okuyacak olan kisilere ornek olmalari gerektigi yerde kufuru savunduklarina uzulerek sahit olmaktayim. Sn. AlbaYDemircaN'in "...O Şahısa Sövmesi Çok Doğal " sozlerini kullanmasi temsilcilige, yoneticilige yakismadi. Kaldi ki forumda dillerden hic eksik olmayan aile, kardeslik kelimeleri ile kufur kelimesi hic bagdasmiyor. Bir tarafta biz aileyiz, kardesiz diyen insanlarin kufuru kullanmalari, ozellikle bunu alanen boyle bir topluma acik forumda dile getirmelerinin ne kardeslikle ne de aile kavramiyla uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. Kaldi ki boyle birseyin baska kisiler tarafindan savunulmasi ise isin ayri bir uzucu boyutudur. Keske bu aktardigim sozleri sizlere soyleyen ben olmasaydim. Inanin ki bundan sahsim adina cok uzuntu duyuyorum. |
||||
![]() |
||||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|||
şu siteyi bir inceleyin fikir verebilir.
bir de bizim milletimiz her ürünü kolayca harcar, önemli olan gerçek değil onların sağdan soldan duyduklarıdır, kimse üzerine alınmasın ama... bizde mitsubishi alınmaz, nissan satılmaz, citroene binilmez, peugeot dökülür. ama şahinin her zaman gideri olur.
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hocam bırakın algidayı yaw gelin size BAFRA DONDURMASI yedirimde ağzınız tatlansın.... ![]() |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
yahudilerin yaptığı ve mercedes gibi konforlu rahat olduğu için diyorlar olsa gerek.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
yok yani niye öyle diyorlar
|
||||
![]() |
||||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|||
![]() ![]()
|
||||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
peugeot diye biliyorum (: yanlışım varsa düzeltin.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |