![]() |
|
Bir İsyan Daha =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 15:22 |
||
olur walla aracı aldığımda benzinini dolduracak para olsunda |
|||
106
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu konuda umutsuzum, 3 kuruş düşürüm 10 kuruş artırıyorlar, 1.7 ye düşürürlerse 7 tl yapmayacaklarını kim biliyor:S
|
|||
![]() |
|||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Her iki yazıyıda aracım dizel olmasına rağmen destekliyorum çünkü dizelde pek parlak değil Allah'tan araçlarımız azyakıyo
Böyle bişey bu kadar ağır olmasada düşünmüyo değilim |
|||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|||
![]() |
|||
||
hocam gel bizim karadenize fındık topla yamaçlarda iyide kas yaparsın
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
||
Abi Koparmış V kayışını :))
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
senin allahına kurban olam
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
helal Kenan kesinlikle katılıyorum adamıda tebrik ediyorum
|
|||
![]() |
|||
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
||
uslup yanlış olsada adam çok haklı ben seneye araç almayı düşünüyorum şimdiden kara kara düşünmeye başladım benzin masrafı yüzünden kiraza vişne gitsemmi diye aklımdan geçmiyor değil günlük 30-35 tl
![]() |
|||
106
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar tepki doğru kım nederse desin uslup yanlış olabilir. Fakat site yöneticilerindende rica ettim eğer boyle bir protesto hakkımız varsa hep beraber bunu yasal çerçeve içinde kullanalım,hatta diğer forumlarıda buna davet edebiliriz. Tepki olmazsa Etki de olmaz. |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Yazilarimizi kucuk harflerle yazalim lutfen. Eger modifiye edilmemis halini gormek istiyorsaniz onceki mesajlari daha dikkatli okuyunuz. |
|||
![]() |
|||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
||
BURDADAMI SANSÜR :s
|
|||
2003 model 206
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
benim arkama saklanırsınız bişey olmaz (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Abi O Yüzden Sesimi Çıkarmıyorum Araba Zaten Hepten Modda Protesto Diye Moddan Alırlar Bizi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
+ 999 ![]() ![]() ![]() yalnız o adam kesin benim hemşerim :) ![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Dogru diyorsunda soyle de bir soz var. Her dogru her yerde soylenmez ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ben cem abiye hep diyorum bir araya gelince bu olayı protesto edelim basın çağaralım vs diye, |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
evet arkadaşın traffikte o yazı ile gezmiş olabileceği ihtimali düşük ama yinede protestosunda haklı ama daha yapıcı olmak lazım protesto edeyim derken zarar görmesin.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
||
Bellı mı olur belkıde omza alıp tasırlar :)) Belkı bırılerının dusuncelerıne on ayak olmustur. Bu da ısın dıger yanı olarak dusunulebılır belkı
![]() Aynı dusunceye sahıp mılyonlarca ınsan vardır bence yanı. Ama bu kısıler bu dusuncelerını dısa vurmayıp kendı ıclerınde tutuyorlar ![]() Düzenleyen CeCoLi - 28 Haziran 2011 Saat 09:57 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |