|
Merkezi Kilit Tanıtma |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
YNR
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2019 Saat 09:06 |
||
Arkadaşlar aracımın (peugeot 206 -2006 1,4 hdi) kumandasının kilitleme tuşu bozuktu ben de uğraşmaktansa aliexpress e anahtarın içindeki çip ten siparış verdim , düşünüdümden de erken geldi. anahtar kabına çok da güzel oturdu, tuşlar çok da güzel basıyor, fakat araca tanıtamadım aklımda bir-iki yol var ama ne yaptıysam olmadı. bildiğiniz kesin yöntem varmıdır, nasıl tanıtabilirim kumandayı
|
|||
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|||
Ugur kaderoglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ugur kaderoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Aciklarsaniz cok sevinirim cidden yapamadim bir turlu
|
|||
erbasgoktug
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erbasgoktug
|
||
Valla bilmiyorum dün arabayı yıkadım normalde kapıları açıp içeride kalan kısımlarada tazyikli su tutardım fakat dün yapmayım ama o suyun girmeme bir şansı yok o aralara. 5 gündür yapmıyor, yapacağı zamanı iple çekiyorum.
Bi arkadaşım kapının kenar kısmı yani dil olduğu kısımda siyah bir noktayı -lastik, kauçuk gibi bir malzeme-gösterdi, bunlarda sıkıntı var dedi ama sanmıyorum.
Düzenleyen erbasgoktug - 17 Şubat 2017 Saat 15:43 |
|||
Baran35
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2017 Konum: Eşrefpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynısı bende de oluyor kapatıyorum şak tekrar açıyor kilidi kafasına göre yapıyor ama belli bi zamanı yok. Bu aralar hemen hemen hiç yapmıyor diyebilirim. akışına bıraktım bizim arabaları biraz kendi haline bırakmak lazım düzelir ilerleyen dönemlerde tamir ettirme naz yapıyodur belki
|
|||
Az'dan Az, Çok'tan Çok Gider..
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kapı kilidi soketlerini kontrol etmek lazım oksitlenme var büyük ihtimal
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
erbasgoktug
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erbasgoktug
|
||
Benim araçta kilit açarken problem yok fakat araçtan inip kumandadan kilitleyince kilitlenip tekrar açılıyor. Mecbur anahtar deliğinden kilitliyorum. Fakat havalar güzelken yapmıyor bunu. Karlı havada yapmıştı zor düzeldi, geçen arabayı yıkadım yine aynısını yaptı bugün şansa düzeldi sabahtan beri kumandadan kilitliyorum sıkıntı yok. Bunun nedeni nedir acaba?
|
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
Anahtar çok şık duruyor. Orjinal anahtarı mı bu sisteme dönüştürdünüz?
orjinal anahtarımı sustalı yaparken sormuştum anahtarcıya, başka bir sistem tanıtıp dönüştürüyoruz istediğin anahtarı yapıyoruz demişti. Yani orjinal Merkezi kilit sistemini bozuyor onun dediği sistem. Orjinal anahtarın içini alıp alarmla birleştirip tek bir sustalı olarak verdi Yani size vallahi tebrikler. |
|||
rg45
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Doğru anladın hocam. o kadar doğru ki ben bile şaşırdım yaptırdıktan sonra kalitesine. |
|||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
||
Ek anahtara ihtiyaç olmadan, mevcut anahtara yeni alarm sistemi eklenmesi mümkün mü hocam ? Doğru mu anladım ? |
|||
rg45
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar Anahtarla ilgili olarak Kozyatağı Optimum'un içinde
Optimum Mavi Anahtar var. Kartını almıştım. Sercan YILDIZ 05418008120 Bu arkadaştan 206 RG için anahtar ve alarmı flip key denilen sustalı anahtara çevirdik. Alarmı da anahtardaki tuşlara yükledi. şimdilik herhangi bir sorun çıkmadı. Yalnız piller biter 6 ay ya da 1 yılda diye uyardı. şimdilik memnunum. gerekirse diye yazmak istedim. |
|||
furkanzul
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2017 Konum: bayrampaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanzul
|
||
hocam benim aracın kumandasıda çalışmıyor bordunun yandığını söylediler şimdi yeni bir anahtar alacağım ama servisinde çok pahalı bu yüzden aliekspresten getirteceğim yeni getireceğim anahtarda yazılımı olmayan çip var bunu benim aracıma nasıl tanımlayabilirim veya bunu yapan yerler varmıdır?
|
|||
teoman_40
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: BİTLİS/AHLAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı teoman_40
|
||
Arkadaşlar
benim aracımın orjinal anahtarı kayıp.Yedek anahtarda uzaktan kumanda
yok.Harici kumanda sistemi aldım .Arabanın sistemi desteklemiyor dediler
ve takmadılar.Bu konuda bilgisi olan var mı? araç 2004 peugeot xr 1.4 hdi.merkezi kilit sistemi var sadece tetiklemek için uzaktan kumanda sistemi
aldım modacar dan, harici anahtarlık niyetine taşıyacağım anahtarı
bağlamaya gerek yok
ÜRÜN ŞU :
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-m-cover-uzaktan-acma-kapama-34b007/productDetails.aspx?productId=otm34b007&categoryId=20029356&SKU=OTM34B007#Gorseller |
|||
Neyleyim köşkü neyleyim sarayı ,içinde salınan yar olmayınca...
|
|||
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tek buton olanlarda farklı aracın yanında kumandaya basılı tutuyorsun kırmızı ışık sürekli yanar hale geliyo falan felan ihtiyaç olursa devamını hatırlamıyorum ama kullanım kılavuzunda vardı buradan yazarım ihtiyaç halinde.
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
PeTeR_PaN
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı PeTeR_PaN
|
||
Arkadaşlar 206cc aracım var kumandasıda 2 tuşlu geçenlerde bir elektrikçiye gittim parklarım yanmıyordu baya bir uğraştı yapamadı Direksiyonun altında yer alan sigorta tablasını komple söktü taktı. Yalnız sıkıntım şu oradan çıktıktan sonra fark ettim. Aracımın kapıları kumandadan ne açılıyor nede kapanıyor. Şu varki aracımın kapısını anahtarla açıp arabayı çalıştırıyorum geri stop ediyorum kumanda açıp kapatıyor. 10 dakika sonra aracın başına geri geliyorum ne açıyor nede kapatıyor Kafayı yedirdi bana yapmadığım şey kalmadı ama düzelmiyor bir türlü. Tavsiyelerinizi bekliyorum... |
|||
2002-1.6-Otomatik-206cc
|
|||
yusuff
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tek buton var anahtarda kardeşim. büyük yada küçük buton yok ki. nasıl olacak?
|
|||
peugeot 206 xr 2001 1.4 benzin&lpg(atiker)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar yeni bir anahtar kopyalasak sonra çip getirtsek(kumanda için) onu bu şekilde tanıtabilir miyiz ?
Benim elimde bir tane kumandalı 1 tanede kumandasız anahtar var ben düğmeli anahtardan alıp tabi içinde düğme çipide olan ona kumandasızın kömürünü taksam bu şekilde tanıtsam mümkün müdür? |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim aracımın anahtarında tek tuş var. Kapıları açmak için veya kilitlemek için aynı tuşu kullanıyorum. Ben nasıl tanıtabilirim? |
|||
cuneytatay
1. Vites 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
|
||
sonra yabancı forumlardan bu prosedürü buldum.
Büyük butonu kapatma tuşu, küçük butonu açma tuşu anlamında kullandım.
kolay gelsin
|
|||
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|||
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
||
Güzel paylaşım teşekkürler benim arabada böyle bir durum yok heralde pili çıkarıp takmıştım çalışmıştı :)
|
|||
Erman41
1. Vites 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben de anahtarın pilini değiştirmeyi düşünüyorum kafasına gore bazen acıyor bazen aynı mesafeden acmıyor.Bu tanıtma dedıgımız pil degıstırdıkten sonra bazen anahtar calısmıyomus o tanıtma dımı?Bir de büyük küçük buton dedıgın kumandanın üzerindeki acma kılıtleme tusları mı?Yanlıs bıse yapmayayım pil degisecem diye :) He
şimdiden tesekkurler.. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |