|
kapı pandızotu kaplamak |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2012 Saat 23:18 |
çok başarılı
|
|
ibrahim YILDIZAK
2. Vites 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sanırım orayı da yapıştırarak çözüyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu uygulamayı yapan arkadaş hala foruma takılyor mu bilmiyorum ama ben yine de sorayım, hocam pandizotun kumaşla kaplı kısmını nasıl ayırdınız kapı döşemesinden, çünkü perçinli gibi yani vida klips falan yok kırarak çıkarmak gerekecek sanırımi sonra tekrar nasıl kapı kaplamasına sabitliycez işlem yaptığımız kısmı
.< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
ares2626
1. Vites 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
super olmus elıne saglık
|
|
307xt
|
|
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
çok güzel olmuş eline sağlık benim aracın rengi mavi bende yaptırmayı düşünüyorum acaba mavimi yapmam yada mavi rengi varmı bunun yoksa bende kırmızımı yapsam
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bende tebrik etmeden geçemeyeceğim gerçekten çok başarılı bir çalışma velakin kapladığınız vinleksin rengi turuncu gibi son resimde nasıl kırmızı hale geldi? :)
Düzenleyen atakanka - 26 Aralık 2011 Saat 17:12 |
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
aspirinxlarge
2. Vites 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
Off ustam süper olmuş Fabrikasında bile bu kadar iyisini yapamıyorlar : )) tebrik ederim !
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elıne saglık basarılı bı calısma tebrık ederım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada belki bilmeyen arkadaşlar vardır mehmetin eski 106 benim yeni 106 olur. aynı iş yerinde çalışırız. benim 106 sayesinde ucundan kanki olduk :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yahu ne kıskanması zaten arabası kötü pejo taklalımıdır devrikmidir belli değil :D:D:D mehmetim unutma eşeğe altın semerde vursan eşşek eşşektir. sen gül gibi 106 satıp bunu aldın ya napim ben seni :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu kadarda kıskanç olunmazki. İste senin aracada yapar. Ama birdaha düşündümde Mehmet sakın yapma. |
|
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
tesekkurler arkadaslar arac uzerındekı fotoları da yukleyecegım torpıdo falan on numara oldu
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
bende gri mi yapsam ne :)) aklımda var da hangı renk yapsam dıye dusunur oldum :d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla Bendemi Yapsam Ne??
Hemde Kırmızı Reng Beyazda Çok Güzel Durur |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel olmuş benim kapılarada yapılsa güzel olur aslında şimdi sıra kapı acma kolu cercevesine gelmiş onuda gri ye boyadınmı çok şık olacaktır.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah güzel olmuş tebrik ediyorum,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
ErcaNKarşI
1. Vites 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
çok güzel olmus tebrikler emeginize saglık :)
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mehmet çok dandik olmuş sök onları :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emeğe saygı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |