![]() |
|
Eskiyen farlara yeni hayat!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 16:53 |
|
arabayı aldığımda çektiğim fotoları ekliyorum farların eski haliyle kıyaslama yapabilirsiniz
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/28/8903.jpg
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/28/8924.jpg
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet metin söylediğin gibi üst taraf zımparalanmış yer daha parlak duruyor fotoğraf yanılması değil o fotoyu çektiğimde alttaki yanıklara zımapara sürmemiştim
Düzenleyen gunen - 28 Haziran 2011 Saat 16:56 |
||
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
bildiğimiz oto pastası farlara da çok iyi geliyor. Dıştan çizmeden we çok güzel bir şekilde eski halini alıyor fakat. önemli olan tabiiki bide içten muamele çekmek. onu da sökebilene. we söküp sağ salim takabilene aşk olsun :))
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ressimde baktım da üst taraf tertemiz alt taraf daha bulanık. anlatmaya çalıştığın bumu yoksa fotoğraf yanılmasımı var anlayamadım üzerinde işaretleyerek gösterirmisin daha net anlaşılır. Düzenleyen metin - 28 Haziran 2011 Saat 15:48 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sn badires tarafindan paylasilan konu ile ilgili power point sunumlari.
1. https://show.zoho.com/public/koliva/Badires1-pps 2. https://show.zoho.com/public/koliva/Badires2-ppt Düzenleyen koliva - 28 Haziran 2011 Saat 11:03 |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
o zaman muayeneden sonra yapayım bende ... :D
|
||
![]() |
||
|
eski halini bulamadım ama başka bi sebeple çektiğim uygulamadan daha sonrasına ait fotoyu koyuyorum farın üst tarafı tamamen zımparalı alt tarafın çok az bi kısmında var zımpara ayırt edilmiyo üstle alt. cep telefonu çekimi olduğu için görüntü kalitesi düşük http://img383.yukle.tc/images/831Gorunt238.jpg
Düzenleyen gunen - 28 Haziran 2011 Saat 00:36 |
||
|
||
![]() |
||
|
güzel çalışma
saygılar |
||
![]() |
||
|
bu işlemi yapalı 1 seneden fazla olmuştur aslında o zamn çekmiştim ama bi karıştırıyım eski fotoları
bulabilirsem ekliyeyim
|
||
|
||
![]() |
||
|
kaybedecek bişeyim yoktu farlar epey bi kötü olmuştu battı fişing yan going dedim :) giriştim babam yapma daha kötü edersin dedi ama bi kere aklıma koyunca yaptım. çok bi ustalık da yok gibi zımparayı küçük bi parça halinde kesip dairesel süreceksin ıslatarak ama dediğin gibi başka bi yerde denersen daha güzel olur |
||
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
fotolar varmı daha iyi görürüz nasıl olduğunu
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
güzel bir uygulama ancak biraz el ustalğınada dayanıyor sanırım denemeden önce bir şefaf pleksi alıp ondan pratik yapmakta fayda var bence ..
![]() |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar far üzerindeki yanık ve solmalardan bahsediyorsanız ben kendim uygulama yaptım ve de çok memnun kaldım. su zımparasıyla kalından ince ye doğru kullanarak 800 1000 1500 2000 lik su zımparasıyla sulandırarark dairesel olarak ovaladım başlangıçta mahvedeceğimi düşündüm farları kalın zımparayı sürünce matlaşıyor ama ince zımparaya doğru gittikçe matlık gidiyor ve parlıyor 2000 lik zımparayla en son zımparaladıktan sonra güzelce yıkayıp üstüne de güçlü çizik giderici pasta uyguladım ve gerçekten çok memnun kaldım. farların her tarafına sürmedim zımparayı üst kısım yanıktı oraya uyguladım yaparsanız tavsiyem sabırlı olun sürekli sulandırın bol suyla ve dairesel hareketlerle sürün zımparayı.
|
||
|
||
![]() |
||
|
pasta cila hiç bir cacığa yaramıyor. ikisinide denedim. makinayla bile uyguladım en ufak bir düzelme olmadı.ÇBS olmasıda herhangi bir işe yaramıyor.
tecrübeyle sabittir.
|
||
![]() |
||
statistican ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sn badires,
Powerpoint koyamazsiniz ancak bazi websiteleri var ve sunumu oralara yukleyebilirsiniz. Bizlerde o siteler araciligiyla sunumu gorebiliriz. Bahsettigim, dosya paylasim sitelerinden daha cok document viewer tarzinda olan yerler. Ornegin; https://viewer.zoho.com/ |
||
![]() |
||
|
içi kirlenenin içini temizletmek lazım. bu sadece dış için sanırım.
|
||
![]() |
||
|
abi bu şekilde yapmak mı daha iyi yoksa 90-100 tl ye farları temizleyip ilk günkü haline getiriyorlar o mu daha iyi.
|
||
||
![]() |
||
|
Kayseri Kuşadası arası çok uzak. Semeriyle seksene malolur. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |