![]() |
|
Spor yay ve torksiyon ayarları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 21:04 |
Benim araçta çok yüksek eski kasarlarda yaylar aynımı bilmiyorum ama bende değiştirmeyi düşünüyorum.
Maliyeti nekadar oldu bilgi verebilirmisin _? |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Merhaba arkadaşlar,
Googlede peugeot partner spor yay diye aratırken bu siteyi buldum,
Üye kayıt yerını bulamadım.
Yardımcı olursanz sevinirim.
Baybars bey acaba resim yukleyebılırmısınız acaba bi görsek.
Şimdiden herkeze teşekkür ederim
Aktif kalmaya çalışacagm.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Şimdi partnere koyucaksan zaten 306 yaylarıyla aynı uygun fiyata bulmak için burda yazmıyım cpten ara tayyar kardeş :-) reklam olmasın
|
|
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
tayyar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
peki 306 olan yay nerden nekadara bulabilirim abilerim yeniyim yardımcı olursanız sevinirim:)
|
|
![]() |
|
+999
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
istersen jantlar kapaklı olsun yinede basık araca gidiyor,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. |
|
![]() |
|
![]() |
|
tayyar ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: beykoz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Öncelikle çok güzel olmuş belirtiyim. Bendede var partner 2000 model arkaları hallettim ama öne yay nasıl bulabilirim diğer peugeot'ların yayları uyarmı bilgi verirseniz teşekkürler. |
|
![]() |
|
|
|
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
maşallah kardesım guzel olmus :)))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
|
|
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
|
|
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
Beni sevmeyen ölsün kanka bende seni çok seviyorum :-))))))
|
|
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
|
|
0532 430 79 22 |
|
![]() |
|
ya o kadar dedim ver resimleri bana 2 dakka güzel bir çalışma yapayım ...ama adam şifresini unutmuş :)) albayı aradım diyo gece gece bana
|
![]() |
|
Boyutlarını Biraz Büyütmen Lazım Baybars
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |