![]() |
|
206 sorunlar yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
kurtuluss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kurtuluss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 17:05 |
|
maalesef kasko yok.
|
||
dönecem dedıysem donerım..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynen katılıyorum + 999
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
varsa kasko karşılar bi başvuruda bulun
|
||
![]() |
||
kurtuluss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kurtuluss
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 xs sunroof camımı kırmıslar.acaba nereden temin edebilirim.şimdiden teşekkürler |
||
dönecem dedıysem donerım..
|
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
[/QUOTE] hocam ellerine sağlık bilgi ekranını hallettim sigortası patlamış joistikin içinide açtım bi güzel temizledim ama sanırsam ya o topun haznesi yada baska bi yerinde bi problem var hiç bi deişiklik olmadı ve evet aracımda immo var bu resetleme düymesi nerdedir evet teybi ben zaten değiştirmeyi düşünüyorum ama yarın uzun yola çıkıcam hani teypsiz gitmemekti benim amacım neyse kapı pandzotuna gelince nasıl sökebilirim nasıl yapılır bolumunde baktımda yok yada ben bulamadım hadi açtık diyelim neresine bakıcam bu kablolar sarmışsa açınca problem çözülürmü yada biraz kurcalasam çünkü arada bi gidip gelio bazen normal çalışıo bazen yavaştan kapanıyo bazende yarıda kalıo ama genelde yarıda kalıo yani [/QUOTE] joystickin oturduğu yuvada bişey olacağını sanmıyorum sonuçta plastik yani kesin sonucu anca bi avometreyle anlayabilirsin yani yolları ölçersen bence ona göre ya yuvada ararsın problemi yada yolları yenilersin immonun resetlemesi düğmesi diye bişey yok da eğer resetleme 10 sn tuttuğun şekliyle olmuyor belliki anahtarla iletişim kuramıyor.anahtarcının sırf kodlamak için kendi makineleri oluyor onunla halleder az bişey gözlerinde $lar beliricek o kadar yani:D pandizot için kalın bir düzle sağ alt köşeden çok hafif oynattığında ilk tırnaktan atacaktır zaten sonra etrafta olan tırnakları hafif kastırdığında hissedersin zaten bir tane dikiz aynasının orda bir vida daha olacak tırnaklardan kurtarığında direk çıkar zaten.asıl sargıda mı motorda mı olduğunu anlamak için de yine bir avometre bağla motorun girişine sıkıştığı yerde akım çekiyo mu bi bak derim ben |
||
![]() |
||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
|
hocam ellerine sağlık bilgi ekranını hallettim sigortası patlamış joistikin içinide açtım bi güzel temizledim ama sanırsam ya o topun haznesi yada baska bi yerinde bi problem var hiç bi deişiklik olmadı ve evet aracımda immo var bu resetleme düymesi nerdedir evet teybi ben zaten değiştirmeyi düşünüyorum ama yarın uzun yola çıkıcam hani teypsiz gitmemekti benim amacım neyse kapı pandzotuna gelince nasıl sökebilirim nasıl yapılır bolumunde baktımda yok yada ben bulamadım hadi açtık diyelim neresine bakıcam bu kablolar sarmışsa açınca problem çözülürmü yada biraz kurcalasam çünkü arada bi gidip gelio bazen normal çalışıo bazen yavaştan kapanıyo bazende yarıda kalıo ama genelde yarıda kalıo yani |
||
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
||
![]() |
||
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
arkadaşlar yazmışlar ama asıl bildiğimden başlayarak yardımcı olmaya çalışayım
aynaların joystickten evet..tırnaklardan hafifçe bastırarak ayırabilirsin zaten potansın altında ufak bir top var yollarda gidip gelen büyük ihtimalle ya yerinden kaydı yada yollar eskimiş olabilir gümüş boyasıyla yada silgi kalemle düzeltebilirsin.elektronikten az çok anladığını yazmışsın dediğimi anlamışsındır;) arada bilgi ekranı gitti demişsin 3 tane ampul var zaten ekranın arkasında eğer belli bi taraf silikse ampulü değiştir bi ihtimalde direksiyon altındaki sigortalardan biri olacak o gittiğinde displayın kendi yazıları okunuyor ama çok silik oluyo o da olabilir kapılar için aslında resetle düzelmesi lazımdı ama bilmiyorum arabanda immobiliser var mı immo da bu gibi durumlarda çok egzantirik şeyler yaptırır araca bence sanayide işini bilen bir anahtarcıya git işini halleder teyp için de belliki kod yanlış yada çok fdüşük ihtimal olmakla birlikte şasi numarasında bir alengir var+hiç uğraşmaya değmez ki kodu girip çalıştırsan bile sana bir hafta veriyorum kasetçalar galiba teyp ben audio cdli olanından bile aynı şarkıları dinlemekten bıktım 1 hafta sonra teybi değiştirmek isteyeceksin al bi teyp rahat et sağ kapıya gelirsek kapının pandizotunu açtığında zaten mekaniğini göreceksin ya camı kaldıran telin sargısı bi yerde biraz toplanmıştır yada cam motorun bi yerden sonra fazla akım ektiği için bayıyo menteşe sesleri falan için de söküp bak yani hüff yazarken yoruldum be:) |
||
![]() |
||
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
|
En sonunda gidicem bi pioneer alıcam o olucak yine masraf yine masraf :)
|
||
||
![]() |
||
|
Artık çıldırma seviyesindeyim :)
|
||
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Resetlenmesi nasıl oluyor bilmiyorum ama bir Blaupunkt servisine git orada hallederler. Ankarada olması lazım.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
tamam bunu anlıyorum ve biliyorum 2 saat bekledim ve kodu istedi yanlız şase numarasından ve teybin üzerindeki seri numarasından öğrendiğim kodlar aynı ve yinede kabul etmedi girince tekrar radio locked yazdı bunun sebebi nedir?
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 20 Haziran 2011 Saat 14:32 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
Radio Locked arkadaşım sadece ve sadece radio locked yazısı var başka da bir şey yok |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Teyp icin: Ekranda CODE yaziyor mu yoksa direk "radio locked"mu yaziyor?
|
||
![]() |
||
|
aküyü tak çıkar hiç bir işe yaramıyor arkadaş çıkartıyorum bekliyorum takıyorum yine teyp locked yaw bide yakında yola çıkıcam 6-7 saat sıkıntıdan arabayı takla attırırım ben şaka tabi ama patlarım yahu yardım edin yaw helpiniz yani :) |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
aküyü cıkart bekle bıraz gerı tak ya belkı kafası karısmıstır :)) nasıl olsa teybde kod ıstıyor sıkıntı olmaz sonra tak aküyü tekrar anahtarı dene bakalım
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar yardımlara hala açığımmm
|
||
![]() |
||
|
Sorma ya ustaya gösterdim yanlız sadece kaportaya baktırabildim lif olmadıgı için kaldıramadım aslında masraflı oldugunu bile bile aldım o yüzden biraz hesaplı gelir gibi oldu ama bu kadar ufak tefek sorunlara kafa yoracagım aklıma gelmezdi neyse aldık artık memnunumda benim için fazla sorun deyil bunlar çözememek hoşuma gitmiyor ilgin için teşkkür ederim |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
Hiç bir şey anlamadım desem ayıp etmiş olurmuyum :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |