|
306 Kapı ışıkları |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 12:23 |
||
ya varya bende harbiden kitlendim yok diye tamam sustum.. Düzenleyen by_ersin - 17 Haziran 2011 Saat 12:23 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam arkadaslar bu konu kapanmıstır :DD
306 da kapı acık ıkazı yokmus
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bendede kapı açık kalınca aracın içi masmavi led yanıyo... kapı açık gitme gibi bir lüksüm kalmıyor.. ama ön panel göstergesinde kapı ışı yok benim 306 da
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet hatta sollayacak oluyoruz sinyal veriyor diye sollamıyoruz dikkatsizliği sayesinde diğer sürücüleride yanıltabiliyorlar.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi benim araçda dikkat edene tabi diye bi şans yok kapı açık kaldığında hareket edersen tavan lambası diskotek gibi yanıp sönüyor dikkat etmemek mümkün değil (:
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 999 aynen
|
|||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dikkatsiz adam göstergedeki lambayı da görmez ki, örnek sinyal lambasını açık unutup araba bir dahaki dönüşte kendi kapatana kadar sinyal vererek yol alan sürücüler ;)
|
|||
206 Quik
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benım arabada kapı acık kalınca tavan lambası sonmuyor buradan anlasılıyor zaten. dıkkat edene tabı :))
Düzenleyen CeCoLi - 17 Haziran 2011 Saat 09:58 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi benim araç 306 tı .. hemde özel seri 100 bg lik olan.. bende yok.. cidden 306 sında böle bir ışık yanan biri var ise resim çekip yüklesin ..
|
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi normal şartlarda yolda giderken güvenliğin için göstergede kapı açık kaldı diye uyarı biçiminde bir lamba olması gerekli.
Acaba diyorum Türkiyeye gelen modellerde avrupadaki modeller ile aynı gösterge olupda tesisatı olmamış olabilir mi, yada aracı sahibi belki yurt dışından getirtti (:
|
|||
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ama ışık mışık yok kardeşim. zaten pirpirikli biriyim bide onun için servis servis dolaşmayayım
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
işte o pisikoloji ile indim çıktım abi
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yahu arabamdan emın olmama ragmen banada "acaba" dedırttınız yaa
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dün gece o saatte boşunamı indim çıktım ben onca merdiveni yok abi ışık mışık
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaslar 306 da kapı acık ıkaz lambası yok yaa :)) http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_tr_tr.htmIsleyıs kontrolu kısmına gırınce benzınlı arac gosterge tablosunu secıyorsunuz... Düzenleyen CeCoLi - 17 Haziran 2011 Saat 08:58 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim aracımda da yanmıyor. Siz yakarsanız ben de istiyorum.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sigortası atık olmasın |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet haklısın. Phase 1 306 S16. Yanı eskı kasa ama 167 bg ve 6 ılerı. Bunlar cok nadırdır. 97 lerın bazıları bu sekıldedır. Ayrıca arac tamamen orjınaldı modıfıye falan yoktu...
Bız 115 bg ıle kadran kapattıgımıza gore o kadar beygırın bır farkı olmalı yanı degıl mı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
offffffffff..offfffffffffffffffffff şu benzin düşsede alsak bizde bi tane |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |