|
175 65 14 lastik tavsiye |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 11:01 |
Hayırlısı olsun artık yapacak birşey yok. Ben birşey yapacağım dedimi fazla durmam. Konuyu açtıktan 2 gün sonrada taktırdım |
|
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üstad keşke 4 mevsim almasaydın, kullanıp da memnun olan daha duymadım
|
|
206 Quik
|
|
nedim83
1. Vites 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat ne düşünürsün lastikler için.. |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
keşke almadan önce bize filan sorsaydın abicim
bende 3 aylık mıchelin energy saver vardı 175 65 14 onları makul fiyattan satardım sana. bende 15 aldıgım boşa çıktı 14ler hatta 3 ayda da ancaak 500 kilometre ancak yapmışımdır. neyse hayırlı olsun.
Düzenleyen facemelowe - 16 Haziran 2011 Saat 23:53 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağol sıfır aldım evet. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlısı Olsun Sıfırmı Aldın Usta ??
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bugün 1 takım goodyear duragrip taktırdım. Kullandıkça yorum belirtirim almayı düşünenlerede bir fikir olacaktır. İlgilenenlere teşekkürler.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende pek düşünmüyorum Michelin'i. Goodyear la Yokohoma arasındayım şuanda bugün bir karar verip bu hafta taktırıcam. |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben kendimi sizin yerinize koysam Michelin'i sirf 25 lira pahali diye bir kere almazdim. Diger ikisinin arasinda GoodYear sanki daha cazip geliyor bana.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer kullandığın yollar çok bozuk değilse michelin ancak yollar engebeli ise goodyear.Çünkü michelin iyi ancak çok fazla çukura girmeye gelmiyor tel kırıyor bu noktada goodyear duragrip daha sağlam ve benimde eski aracımda kullandığım lastik yol tutuşuda çok iyi.Ancak kullanacağınız yollar temiz ise michelin derim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım bende geçen hafta aldım.muayeneye girecekti arabam. alındığı günden itibaren aynı lastik kullanılmış. aslında dişleri vardı ama artık kauçuğunda belli bir ömrü var....
4 tane toyo proxes aldım. seninle ebatlarım aynı 175*65*14.
4 tanesi 350 tl
çok ta güzel lastik. michellinden de iyi diyebilirim.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kış lastigi bendede var goodyear ultragrip, ben 4 mevsimlik bakıyorum sağol. |
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir yokohamaci olarak tavsiyem yokohamadir....hem yol tutus hem yumusak cok ii bi lastiktir..reklamsiz satis yapan bi markadir...pirelli bridgestone da kullandim..ama hepsi yokohamanin alti kalitede bana kalirsa..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 hdi aracıma yeni 1 takım lastik alacağım. yılda ortalama 12000 km yol yapıyorum.
Piyasadan aldıgım adet fiyatları, Yokohoma A drive 100 TL Michelin Energy 125 TL Goodyear Duragrip 100 TL Bridgestone B330 u bayileri bile burda üretiliyor sert ve ses yapan lastik diye tavsiye etmiyor. Söylediğim 3 marka içinden özellikle kullanıcısı olduğunuz marka varsa, lastiklerin ses konfor ve yakıt ekonomisi tarafından değerlendirir, yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |