![]() |
|
belirli bi hızda titreme!(düzeldi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2011 Saat 01:27 |
|
Cem abi mesajını yeni gördüm. Tatlı bir balans ayarı çektirelim bakalım inşallah geçer :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araçta hassas ya tamamlıyoruz hep beraber birbirimiz
![]() |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
bi ara gidip baktırmak lazım. şu arabaya bu kadar hassas olma huyuma gıcık oluyorum
![]() |
||
![]() |
||
|
Allahtan ya aks falan olsaydı hapı yutmuştuk şükürler olsun ki basit bişeymiş farkettik halloldu çok şükür
|
||
![]() |
||
|
Salıhım benım aracındakı problemın tatlı bır balans ıle cozulecegını dusunuyorum...
Kenan kardesım senınkıde basıt bırseymıs kı kolayca cozulmus cok sukur :))
|
||
![]() |
||
|
büyük bi ihtimal balanstan yapar onu.. merak etme normal o hızda. bi ayar yaptır fazla bişey değil |
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun. fazla masraf çıkmadan halledilmiş çok şükür. Bende bugün ankaradan istanbula dönerken 130'dan sonra titreme oldugunu hissettim. önceden 150-160da bile titremiyodu :(
bakalım bizimkinden ne çıkacak.
|
||
![]() |
||
|
diğer 3 lastikte hiç birşey yoktu
|
||
![]() |
||
|
evet ön arka değişmişti fakat bugun şöyle bi durumla karşılaştık. araç üstünde balans yaptık en son sol ön lastiğe gelmiştik makineyi koydu ve lastiğin yamuk döndüğünü farkettik. jant lastik söktük taktık bi daha titreme kayboldu ki balans yaparkende o yamuk dönme kayboluverdi |
||
![]() |
||
|
Pekı abıcım ben sana """on arka lastık degısımı yaptınmı""" dıye sormustum sen bana """denedım duzelmedı""" dıye cevap vermıstın.
Eger on lastık hatalıysa arka lastıktede aynı hata mı vardı ?????????
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim. ayar çeken arkadaşın demesine göre çoğu lastikçi yeni lastik takımından sonra balans yapmamaktaymış. belli bir km yapıp lastiklerin oturması gerektiğini ve balans için daha sonra gelinmesi gerektiğini fakat bunun yanlış olduğunu, lastik takılır takılmaz balans ayarının yapılması gerektiğini savundu. sebebiyse yeni lastiğin araca yanlış oturup lastiği bozabileceğini söyledi ki bendede böyle olmuş.
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
evet eski arabamda banada olmuştu.
düzeldiğine sevındım |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
bunuda çözdüm arkadaşlar. aracın sağ ön lastiği arızalı çıktı yani Allahtan akıs değilmiş. hatta jantla lastiği ayırıp tekrar taktık titreme kesti. şimdilik bir sorun yok.
|
||
![]() |
||
|
reca ederım kenan abı nedemek ıns baska sorun cıkmaz abı
![]() |
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim ahmetcim umarım daha başka sorun çıkmaz
|
||
![]() |
||
|
gecmıs olsun okudum kadarıyla arkadaslara katılıyorum aks olabılır
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 15 Haziran 2011 Saat 08:39 |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Geçmiş olsun,yan sanayi ne kadar peki?
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim ![]() |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
![]() gecmiş olsun Kenan umarım en hesaplı şekilde cözülür bu iş Düzenleyen dinoco - 15 Haziran 2011 Saat 00:06 |
||
![]() |
||
|
balata ve diskleri geçtiğimiz cuma değiştrdim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |