![]() |
|
207 1.4 benzin sarfiyatı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
celllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 Saat 15:49 |
|
+1
|
||
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
boşuna kimse kendini yormasın, en temiz ve en net ölçüyü depoyu fulleyip 100 km yaptıkdan sonra yeniden fulleyip nekadar yaktığını görerek hesaplayabilirsin,
ışık yanınca aldın sonra yeniden ışık yandı vs bu şekilde olmaz ışık her zaman aynı yerde yanmaz.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
motor 1000-2000 yaptıysan tmm dır fazla etkilemez ama benzinli araçla dizel aracı karşılaştırma birisi dizel turbolu torku yüksek öbürü benzinli sadece motor :)
|
||
otomatik 307
|
||
![]() |
||
ajans34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
vallahı bende bırda 1.9 tdi 105hp transporter var sımdı ondan ınıp 1.4 araca bınınce bı tuaf geldı cozemıyorum mantık olarak motor ve beygır dusuk olunca ınsan az yakar dıye dusunuyo ama nerdeyse benım dıger arac gıbı yakıyo ozaman buda anlamadım valla..acaba motor acılınca azalırmı bı tuketım hc bı fıkrım yok..
|
||
![]() |
||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
servis sallamış biraz sanki benzinin litresi 4.5 neredeyse
4,5 litre benzinle bir pejoyu nasıl 100 km götüreceğini söyler hayret vallahi
bende 1.6 otomatik 307 var şehir içi sakin kullanımda 50 liraya 100 km giderse öpüp başıma koyuyorum sen hesap et artık :)
|
||
otomatik 307
|
||
![]() |
||
ajans34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
servıse sordugumda servıs bana 20tl benzın ıle 100km yol yapabılecegımı soyledı..bende 50tl benzın aldım ve suan 130km yaptım ışık yandı yol bılgısayarında ıse 90km daha gıdecegımı soyluyo..ama ben nekadar guvenebılırım yolbılgısayarına bılmıyorum sızce gercektende okadar gıdermı..
|
||
![]() |
||
|
kusura bakmayın arkadaslar kendımı tanıtmayı unutum..ben aranıza yenı katıldım ıstanbuldan umıt 207 sahıbıyım...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Net olarak 50TL'ye 130km yaptım diyorsanız oldukça fazla. Ancak benzinin tam bitip bitmediğini bilemiyoruz. Işık yandıysa biraz daha gider. Tam bitirmeden anlayamazsınız. Yol bilgisayarınızda üç çizgi (---) çıktı mı?
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
kendinizi tanitirmisiniz BI ZAHMET....
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
|
arkadaslar 2011 model 207 1.4 75hp arac aldım aracım 11bın km de yanlız bu yakıt olayını cozemedım bu araclar boylemı yakıyo yoksa bı anormallıkmı var..50tl benzın aldım ve 130km gıttım ışıgım yandı ve yakıt ıbresı yapıstı.sehır ıcı kullanım bu hız yapılmadı.. sızde normalmı bı anormallıkmı var neden dersınız.tesekkurler
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |